Stort interview med David Moyes

I sit første store interview siden fyringen, giver David Moyes sin udlægning af det turbulente år i Manchester United.

Den engelske avis Mail on Sunday bringer i dag et stort interview med David Moyes under helt eksklusive omstændigeder.

I interviewet fortæller han blandt andet hvordan han ikke kunne tro at han var den sidste der blev orienteret om sin egen fyring og hvorfor han næste morgen tog ud til Carrington allerede klokken 4 om morgenen.

På de ting som han gerne ville gøre om omkring ansættelsen, så fremhæver han især den svaghed som hans permanente efterfølger Louis van Gaal også lider under.

– Hvis der var noget jeg kunne ændre, så skulle jeg have startet dagen efter sæsonen sluttede med Everton. Istedet for at vente til 1. juli, så skulle jeg have stratet straks, forklarer David Moyes, der var bundet af sin kontrakt til den 30. juni.

– Bare få dage efter min start skulle vi afsted på turné i hele Asien.

Samme scenarie opstod denne sommer, da Louis van Gaal kun havde få dage fra sit første besøg på Carrington til holdet skulle afsted til USA.

I interviewet afslører David Moyes også at han ligesom Louis van Gaal havde valgt Wayne Rooney som holdets anfører i denne sæson.

Det store interview har avisen måttet betale David Moyes, som har doneret alle pengene til Darren Fletchers velgørenhedsorganisation.

Du kan læse interviewet her

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Van Gaal: Har brug for nye spillere

Næste artikel

Januzaj: Føler pres over nummer 11

ANNONCE