Januzaj: Lærer meget af Giggs

Adnan Januzaj fortæller hvordan han hele tiden snakker med Giggs, der giver det belgiske stortalent gode råd.

Det helt store samtaleemne de seneste par uger har været Adnan Januzaj. Efter hans forrygende kamp i Sunderland med to flotte mål, har snakken handlet om den 18-årige profil. Fokus har dels været på talentet, dels på hans kontrakt og dels på hans valg af landshold.

Endnu er der ingen afklaring på hvilket land Januzaj ønsker at spille for, og han har heller ikke forlænget sin aftale med United endnu. Men i et interview med en tv-station fra Kosovo fortæller Januzaj, at han er lykkelig i United.

– Det har fra start af været et mål at spille for United. Nu har jeg fået chancen, og jeg er glad for de to mål mod Sunderland, det var et par gode afslutninger, og jeg er tilfreds med den måde de blev modtaget på. Manageren gav mig chancen, så nu handler det bare om at arbejde videre på træningsbanen.

– Jeg håber også at denne sæson bliver god. Jeg vil give alt for United, og for at blive verdens bedste fodboldspiller. Jeg er United-spiller, og vil give alt for klubben, siger Januzaj.

Samtidig fortæller stortalentet, at han ofte snakker med Ryan Giggs, der har masser af gode råd.

– Jeg er så heldig at jeg kan lære af Ryan Giggs, da han har spillet samme position som mig. Jeg spørger ham tit om forskellige ting. Desuden har jeg et fint forhold til Sir Alex Ferguson, der gav mig chancen for at være med i sidste sæson ude mod West Bromwich, siger Adnan Januzaj.

Forrige artikel

Giggs glad for trænerrolle

Næste artikel

Fulham nedtoner Zaha-rygter

ANNONCE