Januzaj vælger Belgien

Belgiens landstræner postulerer på Twitter, at Adnan Januzaj har besluttet sig for at repræsentere belgierne. Den unge United-spiller havde valget mellem fem forskellige lande.

Der har været masser af følelser, spekulation og debat forbundet med Adnan Januzajs fremtid på den internationale scene. Nu tyder det dog på, at der omsider er kommet en afklaring på situationen.

Ifølge Belgiens landstræner, Marc Wilmots, har Januzaj forpligtet sig til det belgiske landshold. Han skrev således på sin Twitter i dag:

– Jeg har modtaget en officiel bekræftelse på, at Adnan Januzaj vil spille for det belgiske landshold i resten af hans karriere! Det er fantastiske nyheder, og jeg er begejstret for, at en så talentfuld spiller er til vores rådighed.

Januzaj er født i Bruxelles, men har forældre fra Kosovo og Albanien. Derudover har England og Tyrkiet også vist interesse for den 19-årige kantspiller.

Beslutningen om at spille for Belgien betyder, at vi sandsynligvis får Januzaj at se til sommerens VM-slutrunde i Brasilien.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Vær med til de historiske kampe

Næste artikel

Yorke: Giv Giggs jobbet

Relaterede artikler
Total
0
Share