Jesse Lingard føler sig som sig selv igen

Jesse Lingard føler, at han er tilbage i topform efter at have spillet i begge af sejrene mod Tottenham og Manchester City.

Jesse Lingard har været igennem et turbulent 2019 med meget få opture og et styrtende formdyk, men nu fortæller hovedpersonen selv, at han føler sig i topform igen.

– Jeg har det godt, jeg føler mig som mig selv igen. Jeg er i god form, jeg elsker at spille for holdet, og jeg elsker at vinde og spille kampe. Har jeg fundet den Jesse, vi alle kender, tilbage? Ja, det vil jeg mene. Han er tilbage. Alle gennemgår formdyk, så det handler bare om at finde den rigtige balance og komme videre, fortæller Lingard.

Læs også: Blog: Hvad er der sket med Jesse Lingard?

Jesse Lingard har været meget udskældt over det seneste stykke tid, og har også været bænket i flere større perioder henover efteråret. For hovedpersonen selv har formdykket heller ikke været en sjov oplevelse.

– Selvfølgelig er man frustreret, når man ikke spiller. Men man er nødt til at have den rigtige attitude og give sig 100 procent, når man spiller, og håbe på, at det gør en forskel. Og det føler jeg, det gjorde i Sheffield United-kampen.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjær: Nemt at sammenligne Rashford med Ronaldo

Næste artikel

11. december: Rooney scorer fra midten

ANNONCE