Solskjær: Nemt at sammenligne Rashford med Ronaldo

Ole Gunnar Solskjær udtalte forleden til Sky Sports, at det er nemt at drage sammenligninger mellem Marcus Rashford og den tidligere United-spiller og nuværende verdensstjerne, Cristiano Ronaldo.

Da Rashford forleden sparkede et straffespark ind til 0-1 mod Manchester City, var det englænderens mål nummer 16 i 27 kampe for klub og land i denne sæson. Det betyder, at han nu kun mangler ét mål for at tangere sit målsnit for hele forrige sæson.

Mange af Rashfords mål denne sæson er blevet scoret, mens han har spillet på venstrekanten – en position som Cristiano Ronaldo også huserede på, da han i 2003-2009 drev gæk med forsvarsspillerne i Premier League. Dette har fået sammenligningerne mellem Rashford og Ronaldo til at blomstre, og Uniteds norske manager forstår godt, hvorfor disse sammenligninger opstår.

– Det er meget nemt at sammenligne de to. 

– Både med finter, kropsbygning, attitude og egenskaber – alting. Den dreng (Rashford, red.) har alle evner i verden til at blive en topspiller. Lad os håbe han fortsætter sådan. 

LÆS OGSÅ: Blog: Rashford er i sit livs form – men hvorfor snakker vi ikke mere om det?

Der hviler et ekstra stort pres på Rashford i denne sæson, hvor meget tyder på, at det er Anthony Martial og ham, som skal stå for målene for “De Røde Djævle”. Solskjær nægter dog at sætte en målsætning for, hvor mange mål Rashford skal komme op på. 

– Jeg ønsker ikke at tale om antallet af mål.

– Så længe han forbliver positiv, er direkte og tænker på at komme ind foran mål og få chancerne, vil han score mål, sluttede Solskjær af med at fortælle. 

Næste gang Rashford får chancen for at score mål, er når United torsdag tager imod AZ Alkmaar på hjemmebane i Europa League.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

10. december: Mkhitaryans fantastiske skorpionspark

Næste artikel

Jesse Lingard føler sig som sig selv igen

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share