Joaquin giver hentydninger til et Chelsea-skifte

Den engelske Premier League har i mange år været en by i Rusland for mange sydeuropæiske og sydamerikanske fodboldspiller, men gennem de seneste par år, er indkøbene for de engelske klubber ofte foregået i syden.

Arsenal købte det seneste skud på stammen forleden, da de hentede den unge Jose Antonio Reyes fra Sevilla for over 200 millioner kroner og det har givet nyt liv i rygterne om, at Manchester United skulle være interesseret i den unge spanier, som til daglig spiller i Real Betis.

Men United ser ikke ud til, at være alene om den unge højrekantspiller.
Joaquin gav idag skjulte hentydninger til, at United bestemt ikke er alene om buddet og han sagtens kunne blive fristet af et tilbud fra Chelsea.

“Jeg ved hvem Roman Abramovich er, men ingen fra Chelsea har kontaktet mig.
Disse rygter ser ud til, at de altid kommer, men ingen af de to parter er involveret.
Jeg kan godt lide Premier League og jkeg ville ikke have nogen problemer med, at starte et nyt eventyr udenfor Spanien.
Hvis præsidenten skulle bestemme på et givent tidspunkt, at jeg må forlade klubben, så vil det ikke skræmme mig, at spille i England,” blev han idag citeret i den spanske avis, AS, for at sige.

“Arsenal mod Chelsea med Reyes der? Det ville være som Betis imod Sevilla i London i Premier League. Det ville ikke være dårligt.
Om jeg er jaloux på Reyes? Nej, slet ikke, jeg er glad for hvordan tingene går for ham deroppe.
Han er en fantastisk fodboldspiller og jeg er sikker på, at tingene kører fint for ham ligenu,” lyder de rosende ord fra den Sevilla-fødte spiller om sin landsmand, som også kom fra Sevilla.

Forrige artikel

Scholes skal stå skoleret

Næste artikel

Saha udtaget

ANNONCE