Joe Hart: Rooney vil være en god anfører

Rooney har de kvaliteter, der skal til for at være anfører for England, mener Joe Hart.

Posten som anfører for det engelske landshold har gennem de sidste par år været en meget omdiskuteret sag i England. Ferdinand, Terry, Gerrard, Lampard og flere andre har været en del af diskussionerne. Nu er det pt Steven Gerrard der er anfører.

Men Liverpool-kaptajnen er ikke med for England, når de fredag tager i mod lilleputterne fra San Marino. Og da den normale vice-anfører, Frank Lampard, formentlig er ude med en skade, så skal anførerbindet altså endnu engang finde ny ejermand.

En af de mest oplagte kandidater til rollen som anfører er Wayne Rooney. I hvert fald i følge hans gode ven og målmand for rivalerne fra Manchester City Joe Hart.

– Jeg mener, at Wayne Rooney er en oplagt kandidat. Hvis vi fortsætter med at gå efter rutine og erfaring, og hvordan anførere tidligere er fundet, så er han oplagt, siger Joe Hart i følge SkySports.

Joe Hart nævnes dog også selv som en mulig kandidat til anfører-tjansen for England på Wembley på fredag, da han efterhånden anses for at være en af de mere erfarne og bedste spillere i truppen.

Forrige artikel

Spurs-profil lærer meget af Neville

Næste artikel

Er diamanten vejen frem?

ANNONCE