Joel: Fergie kan købe hvem han vil

Flere britiske medier har ellers rapporteret, at der i Glazers forretningsplan nøjagtigt står, hvor mange penge der kan spenderes på forstærkninger, men…

Flere britiske medier har ellers rapporteret, at der i Glazers forretningsplan nøjagtigt står, hvor mange penge der kan spenderes på forstærkninger, men det er ikke det, Joel Glazer gør udtryk for i det interview, der bliver sendt på MUTV fredag aften.

Joel Glazer, der bliver Glazer-familiens overhoved i deres nye fodboldforretning, gør det således klart, at man simpelthen ikke kan have et loft for transferpenge, hvis man vil have et succesfuldt hold, og det er hvad The Glazers ønsker. Derfor kan Fergie godt forvente at få store penge, hvis han har fundet en mand, som kræver at man hiver det op af lommen.

“Vi vil give manageren de fornødne penge til at skabe det bedste hold. Når jeg læser historier omkring et transferloft og at handelfriheden nu bliver bundet, bliver jeg frustreret, for sådan noget kan man ikke bare gøre i sport. Tingene skifter jo konstant. Ingen var mere spændte end os, da klubben sidste år købte Wayne Rooney, og opstår muligheden for at få fat på sådan en spiller igen, så vil vi kunne hente ham til Old Trafford,” udtaler Joel.

Joel Glazer erkender dog i interwievet, at der selvfølgelig vil være restriktioner på, hvor meget der kan købes ind for. Glazer understreger dog, at der ikke vil være nogen forskel på klubbens transferpolitik før og efter Glazer-familiens indtræden.

“Det der har gjort klubben så succesfuld gennem alle disse år, er at man har brugt pengene klogt på de rigtige spillere. Hvis man begynder at gå amok, kan det jo få klubben i problemer, men føler manageren at han skal have en bestemt spiller, så vil han have mulighederne for at hente ham. Jeg tror at supporterne gerne vil se et godt hold på banen, og efterhånden tilgiver os hvis de ved, at det er det vi arbejder for.”

“Denne klub er et klenodie for samfundet, for hele landet og for hele fodboldverdenen, hvilket er noget vi tager seriøst. Derfor giver vi også manageren og direktøren de midler, der kræves for at de kan udføre deres job. Det har altid været meningen og det er det fortsat. Hvis de har hvad de skal bruge, så kommer resultaterne for det meste også altid henad vejen,” siger Joel Glazer altså blandt andet i det 30 minutter lange interview med MUTV, der vil blive sendt klokken 19.00 dansk tid, fredag aften.

Forrige artikel

Sir Bobby: Glazer har rene intentioner

Næste artikel

Gill skælder ud på fansene

ANNONCE