Joel Pereira udlejes til Hearts

Manchester Uniteds portugisiske målmand, Joel Pereira, udlejes til Hearts i den bedste skotske række i resten af sæsonen.

Hearts og Manchester United bekræfter på deres respektive hjemmesider, at den 23-årige Joel Pereira udlejes fra Manchester United til Hearts sæsonen ud i håb om at få yderligere fast spilletid.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det vil blive Pereiras femte lejeophold, hvor han tidligere har været på leje i Rochdale, Belenenses, Vitoria Setubal og senest i Kortrijk, der til dagligt spiller i den næstbedste belgiske række.

Pereira forventes at blive førstemålmand i den skotske klub, og man regner med, at han allerede er i spil til Hearts’ kamp på fredag mod Motherwell i den skotske Betfred Cup.

Dermed bliver Joel Pereira den fjerde målmand, Manchester United har udlejet – Dean Henderson, Kieran O’Hara og Alex Fojticek er alle på lån til henholdsvis Sheffield United, Burton Albion og Stalybridge.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fem eksempler på fremragende sæsonstarter

Næste artikel

OT.dk anbefaler: Fra bumser og bøjle til Ballon D'Or

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share