Jol sætter sin lid til Berbatov

Fulham-manager Martin Jol håber på, at Dimitar Berbatov finder noget magisk frem fra gemmerne, når Fulham gæster Old Trafford på lørdag.

FA Cuppens fjerde runde satte Premier League-klubberne Fulham og Manchester United op imod hinanden. Det bliver bulgareren Dimitar Berbatovs første gensyn med Old Trafford siden sit sommerskifte til London-klubben, og det møde har Martin Jol store forhåbninger til.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg ville elske at se Dimitar Berbatov score hattrick eller noget på Old Trafford, men det bliver selvfølgelig ikke let, siger Martin Jol til the Guardian.

Martin Jol har i glimt fået det bedste ud af den uortodokse angriber, men han har stadig problemer med at placere ham på banen.

– Mit problem med Dimitar er, at jeg både har brug for ham på midtbanen og i angrebet. Når han spiller alene på toppen, får han ikke bolden så meget, som vi har brug for. Vi vil lige så gerne bruge ham længere nede, for han er en god nr. 10 også. Men når vi så spiller ham der, mangler vi ham forrest. Det er med at finde balancen.

Dimitar Berbatov får muligheden for at øge på sin målkonto, der i øjeblikket hedder syv mål i 20 kampe, lørdag aften.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygtemøllen snurrer på højtryk

Næste artikel

Casillas misser United-opgør

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share