Rygtemøllen snurrer på højtryk

Det faktum, at Sir Alex Ferguson flere gange har nævnt, at han ikke vil handle i januar, standser ikke diverse medier i at spekulere i transfers til Old Trafford. Få et overblik over de seneste rygter her.

Cancha.com skriver, at Manchester United har fået lov at kigge Jurgen Damm i sømmene på Carrington for en stund. Den 20-årige kantspiller fra mexicanske Estudiantes Tecos har europæisk statsborgerskab, hvorfor en handel ikke bliver noget problem, hvis englænderne kan lide, hvad de ser. La Nueava Espana rapporterer, at spanske Oviedo står klar til at hente ham ind, hvis United ikke byder.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det spanske medie Marca skriver, at Manchester United er tæt på at nå til enighed med Benfica om en aftale med Ezequiel Garay. Portugiserne har sat et prisskilt op for forsvarsspilleren, der hedder 30 millioner euro, og selvom United kun skulle have budt det halve med adskillige tillagte klausuler, så skulle et sommerskifte fortsat være muligt.

Den tidligere Ajax-spiller, Urby Emanuelson, skulle lede efter ny arbejdsgiver, og der kommer Manchester United ind i billedet. AC Milan forlanger omkring 8 millioner euro for hollænderen, der kan både kan spille venstreback og venstrekant. Det skriver Corriere dello Sport.

Pressen mener stadigvæk, at der er hold i historien om, at Sir Alex Ferguson har givet op på David de Gea. Nu menes skotten at gå i krig med Arsene Wenger om at hente QPR’s brasilianske keeper, Julio Cesar, ind som erstatning.

The Daily Express mener at vide, at Ferguson har udset sig Lilles venstreback, Lucas Digne, som backup til Patrice Evra. Den 19-årige franskmand har kontrakt med Lille til 2017.

Sir Alex Ferguson var i Glasgow til en begravelse, men svingede forbi Parkhead for muligvis at se sin bror Martins anbefaling spille. Celtic slog Dundee United 4-0, og det med midtbanemotoren Victor Wanyama på tavlen. Kenyaneren har tiltrukket megen interesse fra alle store ligaer, og Manchester United florerer fortsat i de spekulationer.

Livingston har ladet deres 17-årige forsvarsspiller Coll Donaldson få en prøveperiode på Carrington. Den unge englænder har netop skrevet under på en langtidskontrakt, men United skulle være muligvis være interesserede i at købe ham fri.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Park degraderet i QPR

Næste artikel

Jol sætter sin lid til Berbatov

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share