Jones: Derfor valgte jeg United

Man kan roligt konkludere, at Phil Jones var en af de mest eftertragtede spillere på sommerens Premier League-marked. Mens Uniteds fans har jublet over…

Man kan roligt konkludere, at Phil Jones var en af de mest eftertragtede spillere på sommerens Premier League-marked.

Mens Uniteds fans har jublet over teenagerens friske og målgivende ryk op i banen, har fans af Liverpool og Arsenal givetvis undret sig over, hvorfor han valgte at tage kampen op med Ferdinand og Vidic i United fremfor at få en stamplads i andre klubber. Nu giver Jones sin egen forklaring.

“Det var rart at vide, United var ude efter mig. Hele processen omkring skiftet, lige fra at snakke med manageren i telefonen, møde ham i egen høje person og til sidst skrive under, var en fantastisk proces,” siger Jones i et interview med Daily Telegraph.

“Mange klubber viste interesse for mig, men United var det rigtige. Klubben i sig selv, rammerne omkring den. Jeg kom ikke bare fordi det var United. Da jeg ankom hertil, hilste på trænere og fysioterapeuter, vidste jeg bare med mig selv, det var her jeg skulle være. Da det stod klart for mig, jeg skulle væk fra Blackburn, lovede jeg mig selv at skifte til den rigtige klub. Det her er den rigtige klub,” siger Jones.

Grundet Vidics skade er der blevet meget spilletid til den kompromiløse forsvarsspiller i sæsonindledningen. Noget han ellers ikke forventede.

“Det har hele tiden været mit mål at spille. Jeg gad ikke skifte fra at være stamspiller i Blackburn til at være marginalspiller i United, men jeg var samtidig indstillet på, at det nok ville være sådan i starten. Jeg ville til United, fordi det var klubben for mig, så skulle jeg vente på min chance, så måtte jeg vente.”

Phil Jones har indtil videre fået ti kampe for United.

Forrige artikel

Lindegaard tvivlsom til landskamp

Næste artikel

Scholes tror på Will Keane

ANNONCE