Jones: Manchester derbyet er unikt.

Phil Jones siger, at Manchester United-spillerne forbereder sig til dagens kamp, som var det en hvilken som helst anden. Han er dog klar over, at opgøret er meget ulig andre kampe, de spiller.

Meget har ændret sig, siden de to Manchester-klubber sidst krydsede klinger i Premier League. United er nu et point foran naboen, og City har tabt tre af deres seneste fem kampe. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Jones kigger dog ikke på holdenes seneste form, men gør opmørksom på, at der er et arbejde, der skal udføres.

– Jeg tror ikke, Citys seneste form betyder noget som helst, når du kigger på den kvalitet, deres spillere har. Vi har kigget på, hvordan de har spillet de seneste uger, men det største fokus har været på os selv, og hvad vi skal gøre for at sikre sejren, udtaler forsvaren til MUTV.

– Vi prøver at gå ind til kampen som enhver anden, men vi er klar over, at det ikke er som andre kampe. Det er et opgør, som fans og spillere af begge klubber kigger efter, når kamprogammet kommer, og det er en kamp med passion, som vi ønsker at vinde.

Den ofte skadesplagede forsvarsspiller fortæller videre, at de udenlandske spillere, der er i klubben, ved, hvor stort opgøret er.

– De er fuldt opmærksomme på det. De har alle sammen spillet kampe som disse i de klubber, de kommer fra, så de ved, hvad der venter dem. Forhåbentlig venter der en god dag for os.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Kompany: Min mor afviste United

Næste artikel

Startopstillingen mod City

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share