Jones: Manchester derbyet er unikt.

Phil Jones siger, at Manchester United-spillerne forbereder sig til dagens kamp, som var det en hvilken som helst anden. Han er dog klar over, at opgøret er meget ulig andre kampe, de spiller.

Meget har ændret sig, siden de to Manchester-klubber sidst krydsede klinger i Premier League. United er nu et point foran naboen, og City har tabt tre af deres seneste fem kampe. 

Jones kigger dog ikke på holdenes seneste form, men gør opmørksom på, at der er et arbejde, der skal udføres.

– Jeg tror ikke, Citys seneste form betyder noget som helst, når du kigger på den kvalitet, deres spillere har. Vi har kigget på, hvordan de har spillet de seneste uger, men det største fokus har været på os selv, og hvad vi skal gøre for at sikre sejren, udtaler forsvaren til MUTV.

– Vi prøver at gå ind til kampen som enhver anden, men vi er klar over, at det ikke er som andre kampe. Det er et opgør, som fans og spillere af begge klubber kigger efter, når kamprogammet kommer, og det er en kamp med passion, som vi ønsker at vinde.

Den ofte skadesplagede forsvarsspiller fortæller videre, at de udenlandske spillere, der er i klubben, ved, hvor stort opgøret er.

– De er fuldt opmærksomme på det. De har alle sammen spillet kampe som disse i de klubber, de kommer fra, så de ved, hvad der venter dem. Forhåbentlig venter der en god dag for os.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Kompany: Min mor afviste United

Næste artikel

Startopstillingen mod City

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share