Jones: Vi viste karakter

Phil Jones mener, at Manchester United viste karakter, da de måtte kæmpe hårdt for en 1-0-sejr ude mod Burnley.

Lørdag vandt Manchester United med 1-0 ude mod Burnley i Premier League. Phil Jones havde en travl dag på kontoret og måtte gang på gang bryde Burnleys angreb i en hårdt tilkæmpet sejr. Jones var glad for de tre point i en svær udekamp.

– Det var lidt af en herrefight, og det er det, som man får, når man kommer til Turf Moor. Det handler om karakter, og det viste vi masser af i dag, siger Phil Jones ifølge BBC.

– Man har set hold komme hertil i hele sæsonen og tabe point, men vi måtte være tålmodige, og da vi fik vores chance, tog Martial den heldigvis. Vi har nogle fantastiske talenter i truppen, og vi har brug for alle nu, hvor vi er på vej ind i en travl periode.

United er i skrivende stund ni point efter Manchester City, der har en kamp i hånden. På trods af de lyseblås store forspring vil Jones endnu ikke give op.

– Man ved aldrig. I 2012/2013-sæsonen var vi 12 point foran, men det er aldrig let, og man kan aldrig sige aldrig, siger forsvarsspilleren.

Uniteds næste kamp i Premier League er endnu en svær udekamp, når turen går til London for at møde Tottenham på Wembley.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Se Martials sejrsmål mod Burnley

Næste artikel

Mourinho om Sánchez: Vi er tæt på

Relaterede artikler
Total
0
Share