Jose Mourinho afviser Wenger og Pellegrini

Jose Mourinho har fået sine managerkolleger Arsene Wenger og Manuel Pellegrini på nakken, men børster kritikken af seiv.

Både Arsene Wenger og Manuel Pellegrini brugte deres respektive pressemøder i dag på at sende kritik afsted mod Chelsea, Manchester United og ikke mindst transfervinduet i januar.

Arsene Wenger luftede allerede sin kritik i går, da han rasede over at Chelsea først sælger Juan Mata til Manchester United efter de to hold har spillet de to kampe mod hinanden i ligaen.

Den blev fulgt op i dag af Manchester Citys manager Manuel Pellegrini:

– Jeg er ikke enig i at det her kan ske midt i sæsonen. Jeg mener ikke at en spiller bør kunne gå fra den ene klub til den anden i samme liga i januar. Men regler er regler, så dem må man bare spille efter. Men jeg mener de bør ændres. Jeg siger ikke at januarvinduet skal skrottes, men i hvert fald ændres, lød kritikken fra Manchester City-manageren.

Men kritikken fra de to managerkolleger preller som ventet helt af på Chelseas manager.

– At Wenger beklager sig er normalt. Det gør han altid. Det ved vi. 

– Når en spiller spiller for en klub den 20. august og to uger senere i september spiller imod samme klub iført en anden klubtrøje, så er det helt normalt. Sådan er markedet, sagde Jose Mourinho på dagens pressemøde.

– Det er ikke os der skaber markedet. Vi laver ikke reglerne. Vi følger dem kun. Hvis Wenger solgte Mesut Ozil til Manchester United lige nu, så ville jeg være meget glad da han sælger en vigtig spiller. 

– Normalt burde han være glad når Chelsea sælger en spiller som Juan Mata, men sådan er han, lyder det fra Jose Mourinho. 

Trods Jose Mourinho positivitet over salget af Jose Mourinho, så er handlen fortsat ikke blevet gennemført. Læs her hvorfor.

Fik du set den sjove tegnefilm om Juan Mata vi linkede til i morges? 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Overblik: Mata-transfer

Næste artikel

David Moyes til fodbold i Tyskland

ANNONCE