Journalist: Giggs kan erstatte Moyes

Det er langt fra utænkeligt, at Ryan Giggs inden længe overtager roret fra en presset David Moyes. Det mener Neil Custis, der dækker Manchester United for The Sun.

Bestyrelsen i Manchester United er ved at have mistet tålmodigheden med David Moyes, og hans afløser kan meget vel blive Ryan Giggs. 

Sådan lyder det fra den engelske sportsjournalist Neil Custis, der dækker Manchester United og Manchester City for tabloidavisen The Sun. 

– Tålmodigheden er ved at løbe ud oppe i bestyrelsen. Det startede med nederlaget i Athen (til Olympiakos, red.). Det var første gang, at tvivlen krøb ind i magtens centrum. De var rystede over indsatsen og resultatet, og intet har siden gjort det bedre for dem, siger Custis ifølge Talksport. 

– Nederlaget til Liverpool var bare endnu et lavpunkt. De har kun slået et hold i top ni i denne sæson, fortsætter Custis. 

Kan ikke rettes op

Han spår samtidig, at det formentlig blot er et spørgsmål om tid, før Moyes ryger på porten. 

Det til trods for at skotten i sommer fik en seks-årig kontrakt med de engelske mestre. 

– Jeg tror, at det næsten ikke er til at rette op på. Jeg tror ikke, at spillerne spiller for ham, og det stod klart mod Liverpool i søndags, hvor vi så en indsats, der sjældent er set dårligere. Jeg kan ikke se tingene blive bedre, forklarer Custis. 

Den næste uge kan ifølge ham blive skelsættende. I løbet af de næste syv dage møder United således Olympiakos, West Ham og Manchester City. 

– Hvis tingene ikke bliver bedre over de næste tre kampe, er løbet ved at være kørt. Jeg kan godt forestille mig et scenarie, hvor Ryan Giggs bliver vicevært resten af sæsonen, siger Custis.  

Læs også Casper Heiselbergs blog, hvor han netop peger på Ryan Giggs som nødløsningen

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Vidic: Handler ikke om Moyes

Næste artikel

Moyes: Jeg er ikke fyringstruet

ANNONCE