Journalist: Trossard tilbudt til Manchester United

Den belgiske landsholdsspiller Leandro Trossard er ifølge CBS-journalisten Ben Jacobs blevet tilbudt til flere store klubber heriblandt Manchester United.

Den 27-årige spiller Leandro Trossard har været i forrygende form i denne sæson med 7 mål i 14 kampe i Premier League og nu meldes han på vej væk fra sin klub Brighton & Hove Albion efter tre år i klubben.

Ben Jacobs fortæller til nyhedssiden Givemesport.com, at en eventuel handel til Manchester United handler om, hvilke præferencer man har i forhold til at erstatte Cristiano Ronaldo.

– Vi ved at Trossard er gjort tilgængelig af sin agent og at han har tilbudt ham (Trossard red.) til Manchester United, Liverpool og Chelsea. Liverpool er ikke interesseret og Manchester United har heller ikke rigtig bidt på, men det kan der blive lavet om på efter situationen med Ronaldo. Vi må se om de (Manchester United red.) vurderer, at han (Trossard red.) er en spiller, som kan gøre en forskel og være med til at fortsætte det momentum, som de er i gang med at opbygge under Erik ten Hag fra nu og indtil sommeren, hvorefter de måske vil gå efter et stort navn.

Leandro Trossard vurderes af siden Transfermarkt til cirka 260 mio. kr.

 

Forrige artikel

Eriksen om nr. 14: Min søn valgte for mig

Næste artikel

BBC: Manchester United kan have nye ejere ved udgangen af ​​sæsonen

ANNONCE