Joyce: Pogba kan blive verdens bedste

Den tidligere u23-træner Warren Joyce, er overbevist om at Paul Pogba kan blive verdens bedste fodboldspiller.

Meget er sagt og skrevet om Paul Pogba, efter franskmanden i sommers vendte hjem til Old Trafford for et rekordstort beløb. Midtbanespilleren har siden været i fokus nærmest uanset hvad han har foretaget sig. Han har blandt andet fået en emoji på Twitter, som den første fodboldspiller nogensinde.

Og netop al den fokus der er på Pogba udenfor banen, hvor United gerne vil udnytte hans kommercielle værdi til fulde, kan være med til at sætte en kæp i hjulet for ham på banen. Det mener hans tidligere træner Warren Joyce, som på søndag står overfor sin gamle arbejdsgiver, når han med Wigan gæster United i FA Cuppens 4.runde.

– Han har altid ville være den bedste spiller i verden. Han har sat sine standarder efter det. Han har altid haft en indre motivation, for at bevise sit værd, også selv om jeg nogle gange har været efter ham, hvis han trak sig i tacklingerne.

– Han kan blive den bedste, men det kommer an på om han bliver ved med at få alle de fjollede frisurer og er med i en masse gejl udenfor banen. Det er op til ham hvad han vil. Jeg er kritisk, for jeg husker eksempelvis ikke Scholes og Giggs være med i alt muligt udenfor banen, lyder det fra Joyce i følge the Telegraph.

Hele 89 millioner pund måtte United betale til Juventus, der få år forinden havde hentet Pogba for peanuts i United, hvor han ikke ville forlænge sin daværende aftale. Meget har været skrevet om dette, og specielt agenten Mino Raiola har været i fokus. Men i følge Warren Joyce, ville Pogba egentlig bare spille i United.

– Der er en historie, men den må du hellere lade ligge. Meget har været skrevet, men det har ikke været i nærheden af sandheden. Jeg var med ham i lokalet, men kan ikke fortælle det. Alt jeg vil sige er, at han spillede for os i finalen i Manchester Senior Cup den 17.maj, fire dage efter City havde vundet Premier League.

– Han var stadig desperat for at spille for United, også selv om det blot var en reserveholdskamp, og hvis han havde brækket benet, ville aftalen med Juventus falde på gulvet, lyder det fra Joyce.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sky Sports: Mourinho utilfreds med Martial

Næste artikel

Warren Joyce kritiserer Januzaj og Wilson

ANNONCE