Sky Sports: Mourinho utilfreds med Martial

Jose Mourinho mangler at se mere kvalitet fra Anthony Martials fødder.

Anthony Martial har haft svært ved at følge op på sin imponerende debutsæson. Her blev det til intet mindre end 17 mål i alle turneringer. Til sammenligning er det indtil videre kun blevet til seks scoringer i indeværende sæson. Franskmandens nedadgående form kan nu få store konsekvenser.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Sky Sports melder, at United-manager Jose Mourinho er så utilfreds med Martials præstationer, at det er uvidst, hvorvidt den 21-årige kantspiller stadig vil være at finde på Old Trafford efter sommerens transfervindue.

Mourinho gjorde det i går tilmed klart, at han har masser af folk til at gå ind og udfylde Martials kantposition. Her kan nævnes spillere som Henrik Mkhitaryan, Jesse Lingard, Marcus Rashford og Ashley Young.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Kaptajn Carrick: Bittersød fornemmelse

Næste artikel

Joyce: Pogba kan blive verdens bedste

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share