Juan Mata bliver fjerde spanier i Man Utd

Juan Mata kan se frem til at blive Manchester Uniteds blot fjerde spanske spiller i klubbens historie.

Manchester United har således kun haft få spanske spillere i stalden gennem historien og skønt landets store fodboldhistorie.

Mens Jordi Cruyff også har spansk pas, så var han først og fremmest hollænder og spillede 9 kampe for det hollandske landshold, så han er ikke talt med her.

Ricardo Lopes (2002-2005)

Målmanden Ricardo Lopes kom til Manchester United efter VM i 2002, men blev aldrig den helt store succes i klubben hvor han mest af alt brugte tiden på bænken efter henholdsvis Fabian Barthez, Roy Carroll og Tim Howard.

Han forlod Manchester United i 2005 på en fri transfer til Osasuna.

Gerard Pique (2004-2008)

Forsvarspilleren Gerard Pique forlod barndomsklubben FC Barcelona i 2004 for en karriere i Manchester United, men selvom der var flere lovende tendenser så blev han set for let til fordel for blandt andre Jonny Evans.

Gerard Pique endte med at forlade Manchester United i 2008 for at vende tilbage til FC Barcelona, hvor han senere har vundet stortset alt.

David de Gea (2011-?)

David de Gea blev Spaniens tredje repræsentant i Manchester United da han i 2011 kom ind og erobrede positionen som førstemålmand i Manchester United. Han kostede små 18 millioner pund at hente i Atletico Madrid og spiller som bekendt fortsat for klubben.

Juan Mata (2014-?)

Manchester United bekræftede fredag aften at de er nået til enighed med Chelsea om købet af den spanske midtbanespiller. 

Forrige artikel

Juan Mata er kæmpe fan af Ryan Giggs

Næste artikel

Avis: David Moyes byder på endnu en spiller

ANNONCE