Juan Mata vil fastholde momentum

Den spanske playmaker, Juan Mata, ønsker at se Manchester United udbygge sejrstimen i de kommende uger.

Efter to ugers landskampspause er Manchester United mandag aften igen klar til kamp i Premier League. Juan Mata roser i et interview til manutd.com holdet for dets mentalitet og holdånd i de to foregående kampe.

– Det var ikke nemt at vinde de to kampe (mod West Ham og Everton, red.), først spillede vi med 10 spillere mod West Ham og så mod Everton, der blev ved med at angribe. Vi fik dog 6 point, og det er godt, udtaler i Juan Mata i interviewet.

Mata ser frem til mandagens kamp på udebane mod West Bromwich velvidende, at det er en svær opgave, der venter.

– Forhåbentlig får vi 3 point med hjem, men det vil blive svært. Det er altid en svær udebane at spille på, og der er en intens atmosære, men vi vil gøre det bedste for at at vinde.

Efter mandagens kamp venter sæsonens indtil nu største udfordring, når José Mourinhos Chelsea i næste weekend besøger Old Trafford. En kamp der godt kan tage lidt fokus, men Juan Mata – med en fortid i Chelsea – insisterer på, at der fokuseres fuldt ud på mandagens kamp.

– Vi skal kun tænke på denne kamp (mod West Bromwich,red.), det er det eneste, manageren taler om, og det er det samme med os spillere, lyder det endeligt fra Juan Mata.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Van Gaal: Fint at spille på U21

Næste artikel

Warnock: Zaha for tidligt til United

ANNONCE