Juan Mata vil løfte trofæer med Manchester United

Juan Mata taler om, hvor vigtigt det er, at United fortsætter udviklingen.

De seneste uger har været en stor fremgang, og Manchester United er netop nu noteret for ni sejre på stribe. Der er dog ikke tid til at hvile på lauerbæerne, hvis holdet ønsker succes i denne sæson og fremtiden, mener Juan Mata. 

I weekenden venter en vigtig kamp mod Liverpool, som spillerne er meget opsatte på at vinde. Han advarer dog om, at ni sejre ikke kan bruges til noget, da stillingen altid er 0-0 fra start. 

– Det er selvfølgelig en kæmpe kamp for alle. Når man har ni sejre på stribe, så giver det selvtillid, men omvendt så har fodbold ingen fortid. Det handler om nuet, og derfor skal vi altid være klar fra første fløjt, siger Mata i følge ESPN.

– Disse kampe er specielle på grund af historien, og vi vil forsøge at skabe nogle fantastiske øjeblikke for vores fans. Vi er selvfølgelig opmærksomme på Liverpools flotte spil, som de virkelig har udviklet under Jürgen Klopp. 

Rotation og kontuinutet er afgørende

José Mourinho har i de seneste uger fået brugt sin trup godt i alle turneringer, og det er vigtigt, at det fortsætter, når holdet har så mange kampe hele tiden, mener Mata.

Han ønsker nu inderligt at være en del af, hvad der forhåbentligt bliver Manchester Uniteds næste gyldne æra. 

– Sidste år vandt vi FA Cuppen og Community Shield, men vi forventer endnu større ting. Vi skal altid være med i alle turneringer, og det er der også altid en klar forventning om fra fansene. 

– Jeg føler, vi er på rette spor. Selvom de seneste år ikke vil gå over i historiebøgerne, så tror jeg, vi er ved at finde opskriften igen. Jeg håber, jeg kan være med til at fejre mange sejre og store trofæer med Manchester United. 

Kampen mod Liverpool spilles søndag klokken 17.00.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mata: Mourinho har ændret sig

Næste artikel

- Kampene mod Liverpool er større end Manchester-derby

Relaterede artikler
Total
0
Share