Kagawa: Elsker at spille på Old Trafford

Den 23-årige japaner tilskriver Uniteds fans en stor del af æren for holdets mange comebacks i denne sæson.

Shinji Kagawas debutsæson i Manchester United har været en blandet pose bolcher. Den tidligere Dortmund-spiller har i glimt vist sine kvaliteter, men har desværre også været hæmmet af en skade.

For nyligt udtalte han, at han ikke var tilfreds med sine præstationer på banen. Alligevel lader det til, at Uniteds japanske offensivspiller nyder liver i Manchester.

– Jeg er i et fantastisk miljø, hvor jeg træner med topspillere hver dag, udtaler Kagawa til bladet United Review forud for kampen mod Southampton.

– Jeg elsker at spille på Old Trafford, og jeg er altid facsineret over atmosfæren på stadionet.

Bånd mellem spillerne og fansene

”De Røde Djævle” har vendt et truende nederlag til sejr en del gange i denne sæson, og det mener Kagawa, at fansene har meget med at gøre.

– Vi har formået at vinde mange kampe, som vi har været bagud i, hvilket er meget svært. Men hvis vi kommer bagud 1-0 og så udligner, så føles sammenholdet mellem fansene og spillerne helt utroligt, udtaler Uniteds nummer 26.

– De øjeblikke giver spillerne gejst, og får os til at tro på, at vi kan score et mål mere.

Imponeret over RvP

I aften venter der en kamp mod Southampton for Shinji & co.

Sidst at de to mandskaber mødtes, vandt United 3-2 efter en dramatisk afslutning, hvor Robin van Persie scorede to mål i de døende minutter af kampen og dermed fuldendte sit hattrick i kampen.

Shinji Kagawa melder sig i koret af van Persie-beundrere.

– Han er en spiller, der kan gøre en afgørende forskel, for at vi vinder.

– Det er en fantastisk oplevelse for mig at få lov til at spille med ham. Det er altid motiverende at have spillere som van Persie og Wayne Rooney, når du angriber.

Forrige artikel

Russer var tæt på United

Næste artikel

Her kan du se aftenens kamp!

ANNONCE