Karakterbogen: Bruno Fernandes lod (næsten) fødderne tale

Bruno Fernandes har været en meget omdiskuteret skikkelse efter Liverpool-kampen. Portugiseren lod dog i det store hele fødderne tale i aften, hvor skribenten har kåret ham til kampens spiller.

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 4

David de Gea var chanceløs, da Ayoze Perez gjorde til 1-1. Derudover havde spanieren ikke meget at lave til aften. Spillet med fødderne var dog noget nær rædderligt fra spanieren, hvorfor han får karakteren 4.

Diogo Dalot (ud 45’) – 5

En kamp på det jævne af Dalot, der bliver taget ud i halvlegen. Han sætter David de Gea under pres tidligt i kampen med en svær tilbagelægning.

Lisandro Martinez – 6

Licha var en del af en afstemt bagkæde i dag, og han er dygtig i de enkelte aktioner, hvor han skal sætte en tackling ind. Godkendt af argentineren.

Raphaël Varane – 6

Varane vinder sine dueller i dag og gør det ikke sværere, end det er. Fin præstation efter United-defensiven kollapsede mod Liverpool.

Luke Shaw (ud 65’) – 6

Også en fin præstation af Shaw, der skaber et par store chancer i kampen. I første halvleg finder han Wout Weghorst efter gode kombinationer med Rashford, ligesom han opmærksomt assisterer Bruno Fernandes, da United scorer til 3-1.

Casemiro – 7

Casemiro har et enkelt farligt boldtab i første halvleg, men derudover var det en flot præstation af Uniteds defensive anker. Han distribuerer bolden fint fra midten af banen.

Fred – 5

Det var en pose blandede bolcher fra Fred i dag. Han har et par virkelig tvivlsomme afleveringer og boldtab i første halvleg, som vi kender ham, men han arbejder også godt i duelspillet på midten af banen og har et par gode aktioner på bolden.

Bruno Fernandes – 7 (Kampens spiller)

Bruno Fernandes spillede en fornem anden halvleg, hvor han var involveret i mange af Manchester Uniteds offensive aktioner. Han scorede blandt andet et mål, assisterede Antony og fandt Pellistri på kanten af feltet, da Manchester United scorer til 4-1. Han fremprovokerede i øvrigt også hjørnesparket med et nærgående indlæg, da han selv efterfølgende scorer til 3-1.

Der var et enkelt irritationsmoment, da portugiseren rammer Claudio Bravo på skinnebenet med en farlig tackling og efterfølgende får et gult kort for at komme med en tilsyneladende provokerende kommentar til målmanden.

Antony – 7

Antony spillede også en fin anden halvleg, som han krydrer med en fantastisk og vigtig scoring til 2-1. Han kommer dog også til et par chancer, hvor han ved den første med fordel kunne have spillet Fred, mens han også brænder friløberen, hvor Wout Weghorst spiller ham fri.

Rashford (ud 65’) – 6

Fantastisk scoring af Marcus Rashford, da han tyrer bolden i netmaskerne ved 1-0-scoringen. Rashford var bedste mand i første halvleg, men forsvandt lidt ud af billedet i anden halvleg.

Wout Weghorst – 5

Wout Weghorst får endelig scoret igen, da han er over returen ved 4-1-målet, hvor følelserne fik frit løb i en dejlig jubelscene. Derudover er der flere situationer, hvor Weghorst mangler den sidste skarphed. 5.

Indskiftere:

Wan-Bissaka (ind 45′) – 6

Wan-Bissaka havde ikke meget at lave i defensive, men han kommer fint med frem og tager nogle gode løb, hvor han enten skaber farlige situationer for sig selv eller sine holdkammerater.

Sancho (ind 65′) – 3

Sancho kommer i et par farlige situationer, efter han kommer ind i stedet for Rashford. Han formår dog ikke at omsætte dem til scoring eller assist, da han bruger for lang tid på bolden.

Pellistri (ind 81′) – 7

Pellistri var meget livlig, da han kommer ind til sidst i kampen og skaber chancen, da Manchester United scorer til 4-1.

Tyrell Malacia (ind 65′) og Scott McTominay (ind 81′) er uden for bedømmelse…