Karakterbogen: Bruno Fernandes lod (næsten) fødderne tale

Bruno Fernandes har været en meget omdiskuteret skikkelse efter Liverpool-kampen. Portugiseren lod dog i det store hele fødderne tale i aften, hvor skribenten har kåret ham til kampens spiller.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 4

David de Gea var chanceløs, da Ayoze Perez gjorde til 1-1. Derudover havde spanieren ikke meget at lave til aften. Spillet med fødderne var dog noget nær rædderligt fra spanieren, hvorfor han får karakteren 4.

Diogo Dalot (ud 45’) – 5

En kamp på det jævne af Dalot, der bliver taget ud i halvlegen. Han sætter David de Gea under pres tidligt i kampen med en svær tilbagelægning.

Lisandro Martinez – 6

Licha var en del af en afstemt bagkæde i dag, og han er dygtig i de enkelte aktioner, hvor han skal sætte en tackling ind. Godkendt af argentineren.

Raphaël Varane – 6

Varane vinder sine dueller i dag og gør det ikke sværere, end det er. Fin præstation efter United-defensiven kollapsede mod Liverpool.

Luke Shaw (ud 65’) – 6

Også en fin præstation af Shaw, der skaber et par store chancer i kampen. I første halvleg finder han Wout Weghorst efter gode kombinationer med Rashford, ligesom han opmærksomt assisterer Bruno Fernandes, da United scorer til 3-1.

Casemiro – 7

Casemiro har et enkelt farligt boldtab i første halvleg, men derudover var det en flot præstation af Uniteds defensive anker. Han distribuerer bolden fint fra midten af banen.

Fred – 5

Det var en pose blandede bolcher fra Fred i dag. Han har et par virkelig tvivlsomme afleveringer og boldtab i første halvleg, som vi kender ham, men han arbejder også godt i duelspillet på midten af banen og har et par gode aktioner på bolden.

Bruno Fernandes – 7 (Kampens spiller)

Bruno Fernandes spillede en fornem anden halvleg, hvor han var involveret i mange af Manchester Uniteds offensive aktioner. Han scorede blandt andet et mål, assisterede Antony og fandt Pellistri på kanten af feltet, da Manchester United scorer til 4-1. Han fremprovokerede i øvrigt også hjørnesparket med et nærgående indlæg, da han selv efterfølgende scorer til 3-1.

Der var et enkelt irritationsmoment, da portugiseren rammer Claudio Bravo på skinnebenet med en farlig tackling og efterfølgende får et gult kort for at komme med en tilsyneladende provokerende kommentar til målmanden.

Antony – 7

Antony spillede også en fin anden halvleg, som han krydrer med en fantastisk og vigtig scoring til 2-1. Han kommer dog også til et par chancer, hvor han ved den første med fordel kunne have spillet Fred, mens han også brænder friløberen, hvor Wout Weghorst spiller ham fri.

Rashford (ud 65’) – 6

Fantastisk scoring af Marcus Rashford, da han tyrer bolden i netmaskerne ved 1-0-scoringen. Rashford var bedste mand i første halvleg, men forsvandt lidt ud af billedet i anden halvleg.

Wout Weghorst – 5

Wout Weghorst får endelig scoret igen, da han er over returen ved 4-1-målet, hvor følelserne fik frit løb i en dejlig jubelscene. Derudover er der flere situationer, hvor Weghorst mangler den sidste skarphed. 5.

Indskiftere:

Wan-Bissaka (ind 45′) – 6

Wan-Bissaka havde ikke meget at lave i defensive, men han kommer fint med frem og tager nogle gode løb, hvor han enten skaber farlige situationer for sig selv eller sine holdkammerater.

Sancho (ind 65′) – 3

Sancho kommer i et par farlige situationer, efter han kommer ind i stedet for Rashford. Han formår dog ikke at omsætte dem til scoring eller assist, da han bruger for lang tid på bolden.

Pellistri (ind 81′) – 7

Pellistri var meget livlig, da han kommer ind til sidst i kampen og skaber chancen, da Manchester United scorer til 4-1.

Tyrell Malacia (ind 65′) og Scott McTominay (ind 81′) er uden for bedømmelse…

1 kommentar
 1. Meget enig i karakter bogen i dag.

  Især karakteren til Pellistri, fantastisk tredje fod ved Weghorsts scoring, syntes efterhånden han fortjener mere spilletid den unge mand fra Uruguay.

  Et par nedslag i kampen.

  Antony skylder en omgang for den egoisme han viser da han forsøger at loppe bolden over keeperen istedet for at spille den på tværs til en sten sikker scoring.

  Vildt at Betis forsvarsspilleren forsøger at takle med hovedet på Rashfords kanonkugle op i målhjørnet, hatten af for hans dedikation.

  Weghorst viser igen hvorfor han IKKE er god nok i min optik, bevares man føler med ham og glædes over hans forløsende scoring, men en klasse angriber havde klasket både hovedstødet i mål og den pludselige løse bold tæt under mål, samt kommet hurtigere frem til indlægget fra venstre til forreste stolpe hvor han dog blev snydt for et hjørnespark, han er for langsom i feltet også da Bruno sparker et hårdt indlæg på tværs på af det lille felt er han ikke hvor han skal være.

  Men det varmede mit hjerte at se hans glæde over hans mål, han jublede jo også som om det var det afgørende mål i en VM finale, men også hans holdkammerater jublede stort med ham hvilket var godt at se.

  Håber det mål kan gøre ham lidt skarpere fremover selvom det ikke var en ren afslutning fik han dog skrabet bolden i mål på riposten fra keeperen på 2 meters afstand.

  ETH får 7, han viser tillid til de samme 11 som dumpede i Søndags, han laver nogle gode indskiftninger og justere taktikken i pausen.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Rashford: Vigtigt at få en sejr efter et nederlag

Næste artikel

Ten Hag: Vi gav fansene noget at supporte

ANNONCE