Karakterbogen: Cavani bedst i fan-ilddåb

Edinson Cavanis flotte mål giver ham kåringen som kampens spiller mod Fulham.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Vi har som noget nyt besluttet også at give Manchester United-træneren karakter. Det vil dog i højere grad være en karakter, som er baseret på en subjektiv vurdering snarere end en objektiv. Nogle af vores skribenter føler, det er en karakter, de vil give, mens andre ikke gør.

David De Gea – 6

Redder flot et par gange i anden halvleg og har en fod med i spillet ved 1-0 målet. Kan ikke gøre meget ved Fulhams udlignende mål.

Aaron Wan-Bissaka – 5

Kommer som sædvanligt i vejen for en del og er også meget godt med frem i banen. Dog håbløs opdækning ved udligningen, hvor han tilmed også spiller Reid onside.

Victor Lindelöf – 6

Giver en stor chance væk i første halvleg, som burde have bragt Fulham på 1-0, men har ellers ret godt styr på Fulhams offensive kræfter.

Axel Tuanzebe – 7

Tuanzebe leverer endnu en gang flot i kaptajn Maguires fravær. Ser ganske komfortabel ud i flere situationer, hvor han forsvarer fornuftigt.

Luke Shaw – 7

På dagen, hvor han af sine holdkammerater er blevet kåret som sæsonens spiller, leverer Shaw endnu en fin præstation. Klarer sine opgaver defensivt og deltager livligt i det offensive spil, hvor han flere gange var en trussel.

Scott McTominay – 6 (UD 62′)

Man får altid en intens arbejdsindsats fra skotten, som agerede skraldemand, indtil han efter en time måtte gå fra banen med, hvad der lignede en skade.

Fred – 6

Samarbejdet med McTominay har fungeret godt sæsonen ud, og jeg synes de klæder hinanden godt igen i dag, hvor Fred påtager sig rollen som den mere spilfordelende af de to, hvilket han lykkedes fint med.

Mason Greenwood – 5 (UD 83′)

Brænder en kæmpe chance, som der ikke plejer at være tvivl om, at han sparker ind. Ellers manglede der lidt af den gnist, som vi ellers har set fra Greenwood på det seneste.

Bruno Fernandes – 7

Jeg skal ikke kunne sige, om han rører bolden i forbindelse med Cavanis mål, men om ikke andet er det en super flot detalge fra portugiseren, som var drivkraften for alt, hvad United skaber offensivt. 

Edinson Cavani – 8 (UD 87′) (Kampens spiller) 

Hvilken kasse at sende fansenes vej på hans første optræden foran tilskuere på Old Trafford. Var katalysatoren for Uniteds høje pres, og erobrede deraf et par bolde i farlige positioner.

Paul Pogba – 6

Fin optræden af franskmanden, men heller ikke mere end det. Er ikke for alvor afgørende, men bidrager trods alt med mange fine bolde mellem kæderne.

Marcus Rashford – 5 (IND 62′)

Det tegnede godt, da Rashford med første boldberøring tilkæmpede sig et frispark efter en flot elastico på Joachim Andersen, men han når desværre ikke at få sat sit præg på kampen i den halve time, han spillede.

Amad Diallo – UB (IND 83′)

Donny van de Beek – UB (IND 87′)

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Fulham snød uskarpe United for sejren

Næste artikel

Solskjær i tale til fans: Satser på et trofæ næste uge

ANNONCE