Solskjær i tale til fans: Satser på et trofæ næste uge

Ole Gunnar Solskjær anerkender, at klubben ikke er, hvor de vil være, men udlover også fokus mod næste uges Europa League-finale i en tale til klubbens fans efter dagens kamp på Old Trafford.

Efter dagens 1-1-resultat hjemme mod Fulham, med tilskuere på stadion, tog Ole Gunnar Solskjær en mikrofon i hånden og sagde således om kampen, fansene og fremtidsperspektiverne for klubben:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Vi er så glade for, at I (fansene) er tilbage herinde og støtter holdet. Vi ved, at det har været et langt, langt år for alle, men jeg er så taknemlig for at se jer herinde, sagde Solskjær, der herefter henvendte fokus mod holdet:

– Det har været fedt at arbejde med de her drenge. De er en god gruppe. Jeg ved godt, at vi ikke er, hvor vi gerne vil være i ligaen, men forhåbentlig kan vi tage et trofæ med hjem om en ti dages tid.

– Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at det lykkes, og forhåbentlig kan vi se alle mand på stadion igen næste sæson. Mange tak for støtten i dag, og kom sikkert hjem, afsluttede Solskjær sin tale

Interview efter kampen

Solskjær blev også, traditionen tro, hevet til side af journalister til spørgsmål, denne gang er Sky Sports. Her er, hvad han sagde, da han blev spurgt ind til kampen:

– Fantastisk at have fansene, energien og stadionets summen tilbage, men jeg synes ikke, vi leverede den præstation, som fansene forventede og fortjente. Vi havde gode momenter i kampen, men slet ikke nok.

Manchester United er også, af netop Sky Sports, blevet kædet sammen med Tottenhams angriber Harry Kane, som angiveligt vil væk. Ham ville Solskjær ikke forholde sig til, men han afviser heller ikke, at der ikke kommer en angriber til, bare fordi, at Edinson Cavani har forlænget sin kontrakt.

– Selvfølgelig vil vi altid gerne forbedre holdet, men der er også mange ting, man skal tænke over i den sammenhæng. Jeg siger ikke, at der ikke kommer en ny angriber til, bare fordi Cavani har forlænget. Men jeg vil ikke snakke om spillere fra andre klubber (da han blev spurgt ind til Harry Kane, red.). Jeg kunne sige, at Messi og Ronaldo er interessante, men jeg kan ikke snakke om dem, afslutter Solskjær interviewet.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Karakterbogen: Cavani bedst i fan-ilddåb

Næste artikel

Bruno: Godt at have fansene tilbage

ANNONCE