Karakterbogen: De Gea-drop kostede dyrt

David de Gea kostede United dyrt, da han lavede et stort drop ved West Hams 1-0 mål.

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David de Gea – 1

Lavede et stort drop i første halvleg, som var skyld i nederlaget. Startede også begge halvlege med at aflevere bolden til modstanderne.

Wan Bissaka – 5

Havde nogle gode offensive aktioner og tog et gult kort for en vigtig takling på Antonio, som havde en friløber.

Victor Lindelof – 4

Havde nogle hårde dueller med Antonio, men stod fint imod. Var tæt på at koste et straffespark.

Luke Shaw – 5

Mistede bolden i opspillet, som gav West Ham den chance de scorede på. Derudover spillede venstrebacken endnu en fin kamp i midterforsvaret.

Tyrell Malacia – 4

Stod fint imod defensivt. Forsøgte med nogle offensive løb, men det blev aldrig til det store.

Casemiro – 4

Havde flere dumme boldtab og var ikke god i opspillet. Meget stille kamp for den ellers så energiske midtbanespiller.

Christian Eriksen – 5

Danskere var god i opspillet og skabte flere chancer. Missede dog en stor mulighed for at score, men så ellers fin ud på midtbanen.

Antony – 6

Kom godt med ind i banen og havde flere gode skudmuligheder. Kæmpede godt og så farlig ud i flere omgange.

Bruno Fernandes – 5

Startede første halvleg godt, med et skud lige forbi mål. Hans afleveringer blev dog mere sløsede i anden halvleg.

Marcus Rashford – 6

Ramte stolpen i første halvleg og havde flere gode chancer. Kom tæt på, men manglede skarphed i dag.

Wout Weghorst – 6

Hjalp godt til defensivt og havde også et fint skud på mål. Blev udskiftet tidligt i anden halvleg.

Udskiftninger:

Anthony Martial – 5

Lavede et fint indhop og kom godt med i spillet.

Marcel Sabitzer – 4

Gjorde ikke den store forskel for holdet, da han kom ind halvlegs gennem anden halvleg.