Bruno Fernandes: Han skal ikke tage skylden

Bruno Fernandes mener ikke David De Gea skal tage skylden for Uniteds nederlag, og at holdet skal udnytte deres chancer oppe foran.

Søndag aften blev det til endnu et trist nederlag, da Manchester United tabte 1-0 ude mod West Ham. Her lukkede David de Gea et mildest talt skuffende mål ind i første halvleg, som blev kampens eneste mål. Bruno Fernandes mener dog ikke, at fokus bør være på målmandspræstationen.

– Jeg skal se den igen, men vi skal ikke fokusere på det. Han har reddet os så mange gange, så han skal ikke tage skylden for resultatet.

I stedet kigger Fernandes længere frem på banen, og konstatere at der simpelthen mangler mål oppe foran.

– Vi er ikke i stand til at score, vi skaber så mange chancer, men vi er ikke ubarmhjertige nok. Vi lukkede et uheldigt mål ind, og tabte kampen.

Dog er det ikke fordi spillet ikke er til mål, som Fernandes selv påpeger, men at de ikke er i stand til at udnytte mulighederne.

– Det er nok vores værste sæson i forhold til at score mål. Vi har folk som er i stand til at score mål, men vi tager ikke vores muligheder.

I stedet kigger portugiseren fremad mod sæsonens sidste kampe, hvor top-4 skal sikres for United.

– Vi skal fokusere på os selv, alt er i vores hænder. Vi ved hvad vi skal gøre indtil slutningen af sæsonen. Det er svært for os, vi skal have vores energi tilbage.

 

Næste kamp for Manchester United er Hjemme mod Wolverhampton lørdag d. 13. maj klokken 16, hvor man må håbe de kan få vendt skuden og få en sejr i hus så den top-4 placering kan blive sikret.

2 kommentarer
 1. Bruno har fuldstændig ret….fejl sker i fodbold og når en keeper laver fejl koster det som regel ved kasse 1.

  Sidste gang spillede Shaw en rigtig god kamp men laver en fejl som koster et straffe og mål.

  Men det helt kæmpe store problem er at holdet ikke laver mål…Det har ikke været godt nok igennem hele sæsonen og nu er det helt galt….vi er meget tæt på at smide top 4 nu….der er ikke plads til flere point tab.

  Men vi fortjener ikke champions League hvis ikke vi forbedre os kraftig i de sidste kampe.

  GGMU

 2. Det er jo aldrig godt, når det er 4. “drop” i sæsonen, og det er sådan rimelige gennemgående gennem sæsonerne, især med det usikre fodarbejde.

  Samtidig er DDG jo så den målmand i PL, i år, som har flere clean sheets, og så har han helt sikkert reddet holdet flere gange i år, end han har “droppet” og dummet sig – Men ja, når målmanden fejler, koster det tit mål.

  Jeg ved ikke helt om jeg er for eller imod DDG får forlænget sin kontrakt. Det er der helt sikkert andre i klubben, som er bedre til at bedømme end mig, så det stoler jeg på.

  Tilbage til sagen, så synes egentlig mere, at bare én af de 3-4 forsvarere og midtbanespillere, som løb ved siden af, foran og rundt om målscoreren, som jo rendte rundt helt alene, uden nogen medspillere i nærheden, burde have været taklet langt ud af banen, eller i det mindste have været lagt ned, så han aldrig nogensinde var kommet i skudposition, efter at have rendt en 1/3 af banen i bedste Elkjær stil.

  En målmand må vel også forvente, at ens medspillere tager noget ansvar og dækker op eller scorer mål…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: De Gea-drop kostede dyrt

Næste artikel

Skuffet ten Hag: Kan ikke bebrejde mit hold

ANNONCE