Karakterbogen: Defensiven viste styrken

Til trods for, at Manchester United var det bedste offensive hold på banen lørdag, er det defensiven, der scorer de bedste karakterer.

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

 

David de Gea – 6

Det var ikke meget spanieren havde at se til, men han gjorde sit arbejde godt.

Aaron Wan-Bissaka – 7

Højrebacken har gjort et fint comeback for de røde djævle. Lørdag viste han endnu engang, hvorfor Erik ten Hag også bør kigge hans vej, når holdet skal udvælges.

Raphaël Varane – 7

Godkendt indsats fra den franske stopper, der tydeligt har vist, at Uniteds forsvar har bedst ved hans tilstedeværelse.

Luke Shaw – 7

Den vanlige venstreback fik endnu engang en tjans i midterforsvaret, hvor han udgjorde en sikker duo med Varane. Endnu engang viste han sig rutineret og fattet i indsatsen på positionen.

Tyrell Malacia – 6

Hollænderen leverede en godkendt indsats på venstrebacken, selvom han til tider så ud til at have det svært. Han var sikker i pasningsspillet og vandt fire ud af syv dueller.

Casemiro – 7 (Kampens spiller)

Han er god. Det viste han igen lørdag, hvor han vandt flest dueller (10/16) af alle på banen.

Christian Eriksen (61′) – 5

Lørdag var ikke danskerens dag. Trods en afleveringspræcision på 87 procent, havde han svært ved at bryde igennem Wolves’ kæder.

Antony (ud 90′) – 4

En ambivalent indsats fra brasilianeren, der viste glimt af klasse, men også var for forudsigelig i flere aktioner. Han lignede til tider den “one trick pony”, som Paul Scholes har anklaget ham for at være.

Bruno Fernandes (ud 90′) – 6

Ligesom Antony havde magnificoen en ambivalent kamp. Han virkede usynlig i længere periode af kampen. Men når han så blev synlig, viste han klassen. Det skete blandt andet i kombinationerne med Rashford ved sejrsmålet.

Alejandro Garnacho (ud 45′) – 3

Den 18-årige kantspiller har tidligere vist prøver på sit store talent. Det gjorde han ikke i dag, hvor langt størstedelen af hans aktioner ikke lykkedes. Han blev taget ud i pausen til fordel for matchvinder Rashford.

Anthony Martial (ud 81′) – 4

Franskmanden trak i perioder tilbage i banen for at deltage i spillet, men han formåede aldrig at blive farlig foran mål. I første halvleg fik han en god mulighed for at bringe de røde djævle foran. Men det formøblede han med et skidt hovedstød.

Indskiftere:

Marcus Rashford (ind 46′) – 7

Englænderen kom ind fra anden halvlegs start, efter han startede kampen på bænken på grund af disciplinære årsager. Han var nærmest usynlig i den første halve time på banen. Men så bragede han igennem med to scoringer. Uheldigvis blev det andet mål underkendt, da angriberen havde hånd på bolden.

Fred (ind 61′) – 6

Brasilianeren var fint involveret i sin tid på banen. Han gjorde sit løbearbejde og var også god i spillet på bolden.

Donny van de Beek (ind 61′) – 3

Det var ikke lørdag, hvor midtbanespilleren fik spillet sig tættere på startopstillingen. Det var ikke meget, han var involveret i spillet med kun kun fire vellykkede afleveringer i den halve time, han var på banen. Han ligner mere og mere en mand, der er fortid på Old Trafford.

Harry Maguire (ind 90′) – UB

Anthony Elanga (ind 90′) – UB

Forrige artikel

Shaw hylder Rashford: Man ved der kommer mål

Næste artikel

Rashford: Jeg sov over mig

ANNONCE