Karakterbogen: Fremragende Rashford skarp igen

En flot anden halvleg giver høje karakterer, hvor det igen var Rashford, der stjal showet.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 8

De Gea kunne komme op på siden af Schmeichel ift. clean sheets og det viste han, han gerne ville. Waow nogle redninger han disker op med i første halvleg, da resten af holdet skuffer. Bravo, David!

Diogo Dalot – 6

Livlig og løber godt frem og tilbage. Harvey Barnes får et par chancer i første halvleg, hvor Dalot virker som svageste led i forsvarskæden.

Victor Lindelöf – 7

Iceman er tilbage og leverer en stabil præstation. Flot af svenskeren.

Lissandro Martinez – 8

Det er godt nok svært at hade Licha, som vel nok må være en af de bedste midterforsvarer i Premier League lige nu. Erobrer bolden på midten rigtig ofte, hvilke også fører til chancer og et mål i dag.

Luke Shaw (ud 69′) – 7

Shaw er blevet til sikkerheden selv. Svært at sætte en finger på en god præstation.

Marcel Sabitzer (ud 80′) – 7

Manchester United skulle være hurtige i transfervinduet, men alligevel formår de at få en aftale med Sabitzer. Han spiller med gejst og kæmper. En spiller der virkelig klæder den måde United gerne vil spille fodbold på.

Fred (ud 59′) – 7

Noterer sig for et assist, da han sender Rashford i dybden. Godt at se fra den ofte udskældte midtbanespiller.

Marcus Rashford (ud 69′) – 9 (KAMPENS SPILLER)

Amen altså… Hvad skal man efterhånden skrive. Vi bliver jo bare nød til at skamrose ham efter hver kamp for tiden. Wow, hvor er Rashford dog god. Han udtaler endda også selv, at han kun har tænkt sig at blive bedre. Det glæder jeg mig personligt til at se!

Bruno Fernandes – 8

Livlig, komprimisløs og chanceskabende. Bruno Fernandes er med i alt opspillet, og han påtager sig en rolle på kanten, så Weghorst går ned som midtbanespiller. Fremragende af Bruno, der også laver to assist.

Alejandro Garnacho (ud 46′) – 5 

Nogle gange fungerer det, nogle gange gør det ikke. I dag var ikke en af de dage, hvor det fungerer for unge Garnacho. Han lykkedes ikke med vildt meget, og slår ikke rigtig igennem i kampen. Bliver også skiftet ud lige efter pausen.

Wout Weghorst – 6

Den store Wout ser klodset ud og pivhamrende uskarp. Jeg vil dog alligevel sige, at han formår at få en flot rolle på det United-hold. Han skaber utrolig meget plads, og Rashford kan hele tiden få lov til at lave løb ind bag forsvaret. Han er med i opspil og er de rigtige steder – men få nu lige en enkelt i mål næste gang, ikke Wout?

Indskiftere:

Jadon Sancho (ind 46′) – 7

Sancho is back! Dejligt at se en livlig Sancho, der altså kunne have scoret flere og assisteret mere i dag. God præstation af englænderen.

Scott McTominay (ind 59′) – 6

McSauce kommer ind og spiller stabilt. Godt at se skotten i aktion igen – også selvom han efterhånden er lysår bag sine konkurrenter.

Anthony Elanga – UB

Aaron Wan-Bissaka – UB

Kobbie Mainoo – UB

5 kommentarer
 1. Stort set enig i karakter bogen i dag…

  Dog vil jeg fremhæve Sabitzer som bliver bedre og bedre som han finder sin rolle, flot kamp i dag.

  Bruno med 2 assist i dag, bemærkelsværdigt at Rashford har lavet 14 kasser i Premier League nu mens Eriksen og Bruno har 7 assister hver, dog har Bruno så også lige 5 kasser på kontoen

  Forøvrigt har De Gea nu 179 cleen sheets og dermed rekorden for sig selv.

  Weghorst får en for høj karakter i dag (igen) men det lever jeg fint med på baggrund af kampen i dag må man gerne vise lidt overskud og overbærenhed ..men kreditten er altså meget tæt på at være opbrugt i min optik.

  Ps: ETH får karakteren 8 fra mig i dag

 2. Er også enig med alle karaktererne, også med Weghorsts. Han så godt nok lidt forvirret ud i første halvleg og spillede ikke sin rolle som 10’eren vildt godt, men da ETH i anden halvleg satte ham op forest og sancho bag ham, spillede han rigtig fint, og skabte plads, samt var med i alt opspillet.

  1. Taus

   Hmm mener karakteren 4 passer bedte på Weghorst, der er meget skift end godt i hans præstation i fag, han brænder en direktør (igen) han ser ikke kun klodset ud, han er klodset og alt for stor og langsom i sine bevægelser, han vinder stort set ingen luftdueller og man må bedømme ham på det han er med for, og der dumper han igen i min optik, ingen mål og manglende dominans i luftspillet.

   Der er vel ingen der forventer at han skal være kombinations spiller i små rum, selvom han faktisk lykkes lidt bedre der end på det han er med for, lidt bemærkelsværdigt egentlig…

   GGMU

 3. Thomas
  Kan ikke være mere enig, hold nu op en god kamp Sabitzer, og nu kommer Casemiro tilbage, ham og Case på midten bliver en dræbermaskine uden lige, 1-2 kampe sammen også er det spillet ind..💪🙂
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

  1. Martin

   Ja det tror jeg bestemt du har ret mht Sabitzer og Casemiro…Det skal nok blive rigtig godt og første smagsprøve bliver hjemme mod Barcelona…😉👍

   GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag: Bruno Fernandes spillede en fantastisk kamp

Næste artikel

Brendan Rodgers: Det er en udvisning

ANNONCE