Ten Hag: Bruno Fernandes spillede en fantastisk kamp

Manager Erik ten Hag var efter kampen tilfreds med særligt anden halvleg, men ville ikke gå ind i snakken om titelræset.

Manchester United vandt 3-0 hjemme på Old Trafford over Leicester, men inden hjemmeholdet bragte sig foran, var det udeholdet, der dominerede.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Leicester er et godt hold. De spillede godt og gjorde det svært for os, men det var også vores egen skyld. Vi fulgte ikke reglerne og principperne i forhold til, hvordan vi vil spille og så bliver man straffet. Vi var heldige og det er kun fordi vi har David de Gea, at vi ikke indkasserede et mål, sagde Erik ten Hag efter kampen og roste holdet evne til at sætte Marcus Rashford op:
– Holdet er gode til at sætte Rashford op. Det var et godt mål, endnu en god aflevering fra Bruno (Fernandes red.), og godt mål fra Rashford. I anden halvleg havde vi det hele og Bruno Fernandes spillede en fantastisk kamp.

Oppe 1-0 ved pausen vidste Ten Hag, hvordan man skulle lave flere mål og dermed vinde kampen.

– Vi vidste hvordan vi skulle slå dem, fordi der var masser af plads i midten og bag deres forsvarslinje, fortalte Ten Hag og uddybede:
– Vi har brug for at alle spillere er i form, men vi bliver nødt til at følge principperne i vores spil. Gør vi det, spiller vi rigtig godt og det var dét vi så i anden halvleg.

Ten Hag blev selvfølgelig forholdt om Manchester United er titeludfordrer med dagens sejr.

– Vi tænker ikke på det. Vi tænker på i morgen, hvordan vi kan blive en bedre version af os og det er dét vi arbejder for. Der er endnu en kamp på torsdag og vi vil slås og gøre Old Trafford til fort. Vi er i februar, så lad være med at kigge for langt frem, opfordrede Ten Hag pressen.

Kan vi spille med om mesterskabet i år? Opret en bruger og deltag i debatten om Manchester Uniteds chancer.

 

 

 

3 kommentarer
  1. Top 4 er det primære mål i år, også når nu vi har spillet os i Carabao Cup finalen skal der også fokuseres på dette trofæ for så småt at begynde at genskabe den vinder kultur som der var herskende i Sir Alex Ferguson æraen, det er titler og troen på titler der skal til for at spillertruppen igen får sulten efter succesen.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Rashford: Jeg forsøger bare at blive bedre

Næste artikel

Karakterbogen: Fremragende Rashford skarp igen

ANNONCE