Brendan Rodgers: Det er en udvisning

Brendan Rodgers er tilfreds med Leicester niveau i første halvleg selvom han synes målene kunne være undgået.

Ovenpå nederlaget til Manchester United, har Leicester manager Brendan Rodgers sat nogle ord på kampen.

– Vi kom aldrig i gang. Første halvleg havde vi nogle gode chancer og en fortsættelse af de sidste uger. Alle tre mål vi lukkede ind kunne undgås, og normalt har vores kontra pres været rigtig godt, men ved det første mål spillede Fernandes den rigtig hurtigt igennem og Marcus havde timet sit løb og afsluttede rigtig godt. De to mål vi lukkede ind bagefter, det andet mål løftede publikum, og Marcus er onside, men vi skal lukke rummet ned, og det tredje forcerede vi en aflevering hvor der ikke var nogen grund til det. For os viste vi et godt niveau i første halvleg, som blev ødelagt af momenter med kvalitet fra dem, og de var meget komfortable til sidst.

Rodgers forsøger at holde fast i Leicester gode første halvleg, men er også skuffet over deres anden halvleg.

– Vi viste nok i første halvleg. Anden halvleg var skuffende fra vores perspektiv, men den første halvleg var mere på højde med vores niveau. Du skal forsvare bedre mod kvalitetsspillere. De Gea lavede to fantastiske redninger, især den første, og det kunne måske have ændret følelsen på stadion, jeg har set nok over de sidste uger, til at sige vi er på vej på rette spor

 

Der er særligt et moment Rodgers ikke forstår, nemlig da Marcel Sabitzer tackler igennem og rammer Wout Faes på knæet.

– Det er en udvisning, et udstrakt ben på knæet, hvordan det ikke blev kigget på, og vurderet er utroligt. Jeg ved det ikke. Nogle af de beslutninger vi har set de sidste par uger. Nogen har sagt det var et uheld bagefter, men den køber jeg ikke. Se på Arsenals straffespark mod Man City, Nketiah har et skud, men gennemførslen gør det til et frispark. Han rammer ham med udstrakt ben lige på knæet.

 

2 kommentarer
  1. Kære Brendan kunne det tænkes at grunden til et rødt ikke var tilstede var netop at Sabitzer IKKE havde strakt ben i situationen…?!

    Men et gult kort havde måske været på sin plads..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: Fremragende Rashford skarp igen

Næste artikel

The Times: Bank sender streng påmindelse til mulige købere

ANNONCE