Karakterbogen: Højlund matchvinder i vanvittigt comeback

Et comeback på Old Trafford på Boxing Day! What’s not to like? Se karaktererne her!

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den ringe indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den dårlige indsats, der primært bød på negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

En spiller skal have spillet mindst 20 minutter for at få en karakter.

André Onana – 4

Onana leverede endnu et tvivlsomt målmandsindgreb – eller mangel på samme, da John McGinns frispark strøg lige forbi camerouneren. Ved det andet mål er der ikke meget at gøre for Onana.

Aaron Wan-Bissaka – 5

Ikke englænderens bedste kamp. Ser lidt ukoncentreret ud i sine markeringer, men ellers er det en forventelig præstation fra Wan-Bissaka, hvor Villas venstrekant ikke lykkes med meget.

Raphaël Varane – 6

På trods af de to scoringer til Aston Villa, så ser Varane stabil ud i dagens kamp. Ved Aston Villas 2-0-scoring kan det diskuteres, hvorvidt en af vores stoppere skal komme først på bolden og få den clearet.

Jonny Evans – 6

Endnu en stærk præstation fra nordireren, som spiller en langt større rolle på det her United-mandskab, end de fleste af os havde regnet med. En meget ærlig præstation af Jonny Evans. Vi ved hvad vi kan forvente af ham efterhånden.

Diogo Dalot – 5

Laver en kæmpe fejl i første halvleg, hvor portugiseren er meget heldig, at Jonny Evans er der til at redde kastanjerne ud af ilden. Ellers spiller Dalot en godkendt kamp.

Kobbie Mainoo – 6 (ud 80′)

Det er store sko Kobbie Mainoo skal fylde ud, når han vikarierer for Casemiro. Den 18-årige midtbanespiller gør det som forventet af et 18-årigt kæmpe talent. Viser fine glimt af hvad han kan, men mangler stadig noget rutine. Der er ingen tvivl om, at Mainoo bliver en vigtig spiller for United.

Christian Eriksen – 6 (ud 90+5′)

Det var rart at se Eriksen tilbage på midtbanen. Vi har savnet noget ekstra kreativitet, som Eriksen ofte kan bidrage med. Noget vi i den grad savner, når Amrabat og McTominay har skulle styre midtbanen.

Bruno Fernandes – 6

Spiller en ringe første halvleg ligesom størstedelen af holdet. Til trods for dette, så blev Fernandes afgørende, da portugiseren sendte en præcis bold i dybden til Rashford, som lagde op til Garnachos mål. Bruno var også hjernen bag mange gode idéer, men mange af hans forsøgte dybdebolde endte i offsides.

Alejandro Garnacho – 8 (Man of the Match) (ud 90+5′)

I første halvleg var argentineren en af dem, som tog noget initiativ. Det kastede dog ingen scoringer af sig. I anden halvleg fik Garnacho netmaskerne til at blafre, men målet blev underkendt for offside. Senere ville argentinerens anstrengelser bære frugt, da han fik scoret til 1-2, og igen til 2-2. En flot kamp af det unge talent.

Marcus Rashford – 7 (ud 80′)

Også en del af den United-offensiv, som var uskarp i første halvleg. Tog nogle gode løb i dybden, som også kastede en scoring af sig, da Rashford kunne lægge den på tværs til Garnacho. Anden halvleg var en af de bedre præstationer vi har set fra Rashford i lang tid.

Rasmus Højlund – 7 (ud 88′)

Endnu en svær kamp for Højlund, som er lige ved og næsten et par gange. Desværre gør danskeren ikke det store væsen af sig. Men! Så kom danskeren endelig på tavlen i Premier League, da han gjorde det til 3-2 efter 81 minutters spilletid. Vi har ventet så længe på det mål, og ovenpå den kæmpe forløsning, så får Højlund også et stort 7-tal.

Indskiftere

Antony (ind 80′) UB

Scott McTominay (ind 80′) UB

Willy Kambwala (ind 88′) UB

Daniel Gore (ind 90+5′) UB

Hannibal (ind 90+5′) UB

3 kommentarer
  1. Hvor er de henne, alle de såkaldte eksperter, som har kritiseret Højlund langt under græstæpper. Endnu et bevis på, at når der kommer indlæg m.v. ind i feltet, så opstår der muligheder for at score, og det viste Højlund så. Et helt andet MANUN mandskab’s indstilling i aftes gav pote, men rolig nu ALLE mand, de har før præsteret godt og så lavet noget lort i næste kamp.
    KOM nu på banen ALLE i såkaldte EKSPERTER, som har kritiseret Højlund så længe I ikke selv kan huske det….Elkjær,Laudrup,Peter Kjær,Frimann o.s.v. I tror i er så kloge, bare fordi i har spillet en smule bold!!!

  2. Erik

    Tja rolig nu min ven, et mål på en tilfældig løs bold i feltet er godt og en god “start”, det har taget lang tid for vores danske ven, men med til historien hører jo også den udtalte manglende servicering hidtil, dog har Højlund misbrugt nogle meget store chancer undervejs også.

    Faktum er også at Højlund spillede skidt igen igår og har gjort det et stykke tid nu, men når angribere ikke scorer de mål de lever af så falder selvtilliden langsomt men sikkert, kombinationen af den manglende service og afbrændere sætter sig især i unge spillere, dog skal det siges at Højlunds arbejds indsats undervejs intet fejler og derfor en alle fansene stadig bag ham.

    Men nu er der hul på bylden så håber vi at målene kommer som perler på en snor, gerne mod Forest på Lørdag.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Resumé: Højlund sikrer comeback

Næste artikel

Højlund: Jeg er den lykkeligste mand lige nu

ANNONCE