Resumé: Højlund sikrer comeback

United mødte Aston Villa på Boxing Day. En kamp, som mange United-fans med rette har frygtet. Aston Villa er Premier Leagues aktuelle tredjeplads, og det er ikke gået ubemærket hen. Unai Emerys Villa-mandskab spiller en herlig gang fodbold, så der ventede United en svær opgave. Se alle målene fra kampen i artiklen!

Premier Leagues aktulle tredjeplads gæstede Old Trafford, da Aston Villa kom på besøg.

En svær opgave for et United-mandskab, som kun havde formået at score 18 mål i indeværende Premier League-sæson, inden aftenens opgør. Det var kun Sheffield United, som havde scoret færre inden Uniteds tre mål i dag.

Aston Villa fik lov til at åbne ballet på Old Trafford. John McGinns frispark kunne få lov til at sejle forbi alle i feltet, og til sidst Onana.

Efter scoringen til 1-0 gik der ikke lang tid før Leander Dendoncker kunne vippe bolden i kassen til 2-0, da Uniteds zonemarkering kikser fuldstændig.

United tog lidt mere initiativ efter 2-0-scoringen. Desværre uden nogensinde at blive rigtigt farlige. Spillet blev flyttet længere op på Aston Villas banehalvdel, men United savnede kreativitet i det offensive spil, som konstant stagnerede og gik alt for langsomt.

I starten af anden halvleg fik United minsandten sendt kuglen i mål, da Rashford sendte Garnacho afsted. Desværre blev målet underkendt for offside.

Da der var spillet 54 minutter fik Emiliano Martínez pløjet Rashford midtover, da argentineren kom spurtende ud for at afværge en potentiel friløber til Rashford. Episoden fik dog ikke konsekvenser for Martinéz, som fik lov til at spille resten af kampen.

Endelig!

Bruno Fernandes sendte en præcis bolden i dybden til Rashford, som sender den indover til Garnacho, som passerer Martínez. Sidste gang en United-spiller fik netmaskerne til at blafre, var da McTominay scorede to mod Chelsea den 6. december.

Argentineren fik lov til at lyne atter engang, da han dukkede op i feltet. Garnachos skud blev rettet af ved Diego Carlos, som efterlod Martínez chanceløs.

Til trods for nogle fine chancer til Aston Villa, så ville det være United som lagde tryk i slutningen af opgøret.

Og endelig skete det. Rasmus Højlund bankede bolden i kassen på Old Trafford i Premier League. Et rigtigt centerforward-mål, da Højlund var hurtigst i feltet og fik sendt bolden ind via stolpen, hvorefter en fantastisk jubelscene bryder ud. Danskeren fik Old Trafford til at gynge.

Kampens resultat:

Manchester United 3-2 Aston Villa

 

Manchester United 0-1 Aston Villa (John McGinn, 21′)

Manchester United 0-2 Aston Villa (Leander Dendoncker, 26′)

Manchester United 1-2 Aston Villa (Alejandro Garnacho, 59′)

Manchester United 2-2 Aston Villa (Alejandro Garnacho, 71′)

Manchester United 3-2 Aston Villa (Rasmus Højlund, 81′)
1 kommentar
 1. Tja sikke et comeback, sikke en indstilling og præstation i 2.halvleg, sikke et sejrsmål af Højlund…smukt.

  United lignede et rigtigt United hold i 2.halvleg, fight, vilje og karakter fra spillerne som havde den ild i øjnene vi nok alle har efterlyst og savnet.

  Men og der er altså et men, vi lignede det samme tamme underpræsterende United hold de første 30-35 minutter og tror ikke jeg var den eneste der tænkte åh nej ikke igen, eller nå den kamp taber vi stort.

  Men som jeg ser det gik Villa lige et par meter tilbage efter deres 2-0 scoring og slap en lille smule på speederen, forståeligt nok egentlig efter 6 hjørnespark og flere fejl fra United der kunne have kostet flere mål.

  Det skulle de ikke have gjort for det gav United et par fine muligheder og blod på tanden i slutningen af 1.halvleg, men vi var heldige med at kampen ikke allerede var lukket og slukket ved pausen.

  Onana så godt nok skidt ud igen og lukker et frispark langt udefra ind, drop i min optik, nr 2 mål bliver vi snydt af en indøvet detalje, det kan ske.

  Men det er jo marginaler der ændre fodbold kampe, og vores held er idag at Villa ikke vågnede op til før det var for sent, jeg har kæmpe respekt for United spillernes præstation i 2.halvleg

  EtH må have sagt et eller andet rigtigt i pausen for spillerne kæmpede røven ud af bukserne også for deres manager og det var virkeligt positivt at se…og så undede jeg virkelig de tusindvis af trofaste fans på Old Trafford en succes oplevelse af denne kaliber det fortjente de sgu efterhånden.

  Men husk nu at en enlig svale ikke gør en sommer, nu venter et Forest hold der gav os store problemer hjemme på Old Trafford sidst og med ny manager og en flot sejr i Newcastle bliver det ikke nemt, men kampen vil vise om United nu endelig er på vej den rigtige vej…og ikke den forbistrede enlige svale vi før har set….

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Rasmus Højlund scorer sit første Premier League mål

Næste artikel

Karakterbogen: Højlund matchvinder i vanvittigt comeback

ANNONCE