Karakterbogen: Ingen kan stoppe Rashford

Marcus Rashford fortsatte sit tornhøje niveau, da han i aftes var involveret i begge United mål.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 5

Den spanske målmand kunne ikke gøre meget ved Barcelonas to mål. Dertil havde han nogle fine redninger. Og udspark bliver han tydeligvis aldrig mester i.

Wan Bissaka – 6

Den engelske back så til tider ukoncentreret ud i defensiven. Dog var han en god trussel i det offensive og skabte nogle fine chancer fra backen.

Raphael Varane – 6

Hans fart og defensive evner gjorde det svært for Barcelona at bryde igennem i midten. Han kunne dog havde stået bedre ved 2-2 målet.

Luke Shaw – 6

Shaw måtte endnu engang vikariere i midterforsvaret, da Martinez var ude med karantæne. Og som altid så den engelske back stabil ud. han viste dog også tegn på manglende erfaringen i momenter.

Tyrell Malacia – 6

Stod fint i defensiven. Fik ikke helt nok ud af det åbninger, som der kom på kanten.

Casemiro – 7

Skabte flere gode chancer, styrede midtbanen. Kunne have scoret tidligt på et svært hovedstød. Mens ellers så den brasilianske midtbanespiller rigtig god ud.

Fred – 6

Fred startede skidt, da han tabte en luftduel til Marcos Alonso, som kostede et mål. Men derefter blev det meget bedre, især med hans flotte assist til Rashford.

Jadon Sancho – 5

Sancho ligner en spiller i form igen, som tør drible og skabe chancer. I dag fik han ikke det maksimale ud af chancerne, men viser store tegn på fremtidige toppræstationer.

Bruno Fernandes – 6

En typisk Fernandes kamp, hvor hans evige forsøg på opspil og indlæg skabe gode chancer.

Wout Weghorst – 5

Den hårdkæmpende angriber kom endnu engang ikke på måltavlen. Spillede lidt længere tilbage på banen en normalt.

Marcus Rashford – 8 (kampens spiller)

Marcus Rashford ligner lige pt en af verdens farligste fodboldspillere. Barcelona kunne intet gøre ved 1-1 målet, da Rashford først satte i fart. Ved 1-2 målet var det igen de lynhurtige driblinger, som gav den engelske stjerne muligheden for at slå et indlæg, som resultere i mål. En konstant trussel, Rashford har uden tvivl ramt det højeste niveau vi har set i hans United tid.

2 kommentarer
 1. 6 til Wan Bissaka er min en karakter for høj, efterlader Fred med ansvaret for at dække Alonso på bageste stolpe, er meget heldig med ikke at lave eller rettere få dømt et straffespark mod sig sig ved en satset tackling i feltet og når Varane også bedømmes til 6 err Bissakas helt sikkert for høj, syntes Varane ligger på et 7 tal.

  Hvordan kan Weghorst få et 5 tal….? Ja han kæmper….men mest med bare at følge med i tempoet, det magtede han ikke på nogen måde og når man brænder så stor en chance så dumper man i min bog.

  Jeg ved vi har skader og karantæner men han er simpelthen for dårlig til start opstillingen, troede faktisk han blev lejet ind som en lufttrussel sidst i kæmpe hvor vi mangkervetvresultat, men at helt uforklarlige grunde starter han nu nærmest hver kamp, hvis ETH kan kritiseres noget er det dispositionen omkring Weghorst.

  Ellers rammer karaktererne meget godt for de øvrige spillere…

  GGMU

  1. Jeg kunne ikke være mere enig. Troede han skulle være luftwaffe i de sidste 10 min, når vi jagter et resultat og kører mange indlæg.
   Han er en one trick pony – eneste kompetence er bandespillet. Manden er 197 høj og har svært ved at vinde sine luftdueller!! Vores modstandere ved at han er sløv og ufarlig, så de kan koncentrere sig om vores andre forwards. Fatter ikke at vi missede gakpo, når nu Ruud har været ude og sige at han egentlig drømte om United.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

United spiller uafgjort på Camp Nou

Næste artikel

ten Hag var tilfreds med præstationen

ANNONCE