Xavi: Vi spillede mod et hold, som hører til i Europas top

FC Barcelonas manager, Xavi, var tilfreds med aftenens remis mod Manchester United. Hans mandskab mødte et hold, som er blandt de bedste i Europa, forklarer han.

Det var en yderst seværdig fodboldkamp, som tilskuerne på Camp Nou her til aften var vidne til. Kampen mellem FC Barcelona og Manchester United bølgede frem og tilbage, og begge hold havde mulighederne til at afgøre kampen. Det skete bare ikke.

Derfor endte den underholdende kamp 2-2. Det er et resultat, som hjemmeholdet er fint tilfredse med, lyder det fra Xavi efter kampen.

– Vi led, og det gjorde Manchester United helt sikkert også. Det var en meget lige kamp. Nogle minutter dominerede de, og andre minutter dominere Barcelona. Jeg er tilfreds. Det var ikke en fremragende præstation, men vi kæmpede rigtig godt og med passion.

Xavi mener, at United havde stor andel af kampen, og han har kun roser tilovers for Erik ten Hags mandskab.

– Vi spillede i dag, efter min mening, mod et tophold. Det var Europa League, men niveauet var til Champions League. United er et stort hold, fortæller han.

Om en uge spiller de to hold returopgør på Old Trafford. Her forventer Xavi, at det igen bliver en tæt affære. Det fortæller den spanske manager, da han bliver spurgt, om United nu er favoritter til at gå videre.

– Måske fordi de spiller på hjemmebane. Men nej, jeg synes den er 50/50.

Er du også imponeret over Uniteds præstation her til aften? Opret en profil og giv din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen. Så er du samtidig med i konkurrencen om en valgfri Manchester United-trøje fra denne sæson. 

1 kommentar
  1. Tja der var lidt Champions League skær over kampen i går, både pga de to klubber, men også pga stemningen og spillet til dels…..

    Men lad os da bare håbe Barcelona kan få et “revanche” opgør i Champions League næste sæson…😊

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Rashford: Koundé skulle have haft rødt kort

Næste artikel

Pedri og Gavi misser returopgøret på Old Trafford

ANNONCE