United spiller uafgjort på Camp Nou

Manchester United spillede uafgjort med Barcelona, da deres første Europa League-opgør ender 2-2 på Camp Nou.

Manchester United skulle i aftes en tur til Spanien, hvor de på Camp Nou mødte FC Barcelona i den første knockout-kamp i Europa League.

United kom godt fra start, hvor Ten Hags mandskab fik testet Barcelona-forsvaret i flere omgange. Det blev dog ikke til mål fra hverken ude eller hjemmeholdet, da første halvleg sluttede 0-0.

Mere aktion kom der så i anden halvleg, hvor Barcelona kom først på måltavlen, da spanske Marcos Alonso gjorde det til 1-0 efter 50 minutter. Men der skulle ikke gå mere end to minutter, før United kunne udligne til 1-1, da Marcus Rashford scorede på en flot friløber sat op af Fred.

Det blev også til en føring, da United syv minutter efter kom foran 1-2, efter et selvmål fra Jules Kounde. Målet kom efter et indlæg fra Marcus Rashford, som igen viste hvor farlig han er i modstanderens felt.

Men det blev ikke til en sejr på Camp Nou, da Barcelona i det 76 minut fik udlignet til 2-2, efter et flot mål af Raphinha. Opgøret slutter dermed 2-2 og alt er stadig på spil, når de to hold mødes til returopgøret på Old Trafford.

Målscorere:

Marcos Alonso 1 – 0 (50’)

Marcus Rashford 1 – 1 (52’)

Jules Kounde (selvmål) 1 – 2 (59’)

Raphinha 2 – 2 (76’)

2 kommentarer
 1. Resultatet var vel fair nok, syntes godt nok Barcelona spillerne er nogle “tøsedrenge” tror de skal være lykkelige for at de ikke spiller i Premier League, de falder om ved mindste berøring og vrider sig som kun Neymar ellers kan, usympatisk.

  Men igen forstår jeg ikke ETHs valg i forhold til Weghorst, han er som et fremmedlegeme i både opspil og presspil og vinder jo intet i luften, utrolig langsomme bevægelser og så kan han heller score på den kæmpe chance har får serveret på et sølvfad, så ETH må forklare hvad Weghorst er med for….

  Der er flere på bænken der vil kunne gøre en større forskel.

  Nå men fint udgangspunkt for returopgøret, tror helt klart United kan vinde hjemme og dermed sende Barcelona ud.

  GGMU

 2. Satme et rigtig godt resultat, en af de bedste og mest intense fodboldkampe, jeg har set længere tid, virkelig en rigtig god af drengene i dag, man kan næste ikke vente til man skal se dette returopgør igen på Old Trafford..
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstilling: Varane og Shaw danner makkerskab i midterforsvaret

Næste artikel

Karakterbogen: Ingen kan stoppe Rashford

ANNONCE