Karakterbogen: Middelmådig indsats med mange individuelle fejl

Manchester United tabte i dag 4-2 til Leicester i Premier League. Holdet leverede generelt en middelmådig indsats.

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David De Gea – 8 (kampens spiller)

De Gea leverede mange fine redninger i dagens kamp og kunne ikke stille så meget op ved nogen af Leicesters mål. Han var eneste grund til, at Leicester ikke scorede 10 mål i dag.

Aaron Wan-Bissaka – 4

Hans totalt mistimede tackling inden Leicesters mål til 3-2 blev symbolet på hans indsats i dag.

Victor Lindelöf – 5

Victor Lindelöf leverede en fornem assist til Marcus Rashord, da han scorede til 2-2. Han så temmelig usikker ud i flere situationer, og han modtog desuden et klodset gult kort i starten af 2. halvleg.

Harry Maguire – 2

Maguire spiller måske sin værste kamp i United-trøjen i dag. Han skulle formentlig aldrig have startet inde efter sin skade. Han virkede helt ved siden af sig selv, og han var direkte involveret i flere af Leicesters mål

Luke Shaw – 4

Luke Shaw mistede ofte bolden i dag. Han virkede træt og sløv.

Nemanja Matic – 5

Matic efterlod meget tomtum foran forsvaret til Leicesters midtbanespillere. Han var nødt til at begå mange frispark. Han havde et flot langskud efter 55 minutter, som kun lige fløj over målet fra omkring 30 meters afstand.

Paul Pogba – 4

Pogba var temmelig usynlig i dag. Man står tilbage med en følelse af, at han er i stand til at vise langt bedre spil.

Mason Greenwood – 7

Mason Greenwood scorede et fremragende mål i dag, og han var generelt flyvende i det meste af 1. halvleg. Han mistede meget af sit momentum i 2. halvleg, og vi så ikke lige så meget til ham. Igen var han bedste markspiller.

Bruno Fernandes – 5

Fernandes leverede en assist til Greenwoods mål, men han var lettere usynlig i resten af kampen. Han forsøgte at skabe chancer via mange indlæg, men det førte aldrig til noget stort. Desuden havde han mange skud udefra, som dog aldrig var tæt på at gå ind.

Jadon Sancho (Ud 65′) – Jadon Sancho satte stort set intet aftryk på kampen, og han blev udskiftet efter 65 minutter til fordel for Marcus Rashford. Han forsøger at vise en masse gåpåmod, men generelt fører det ikke til noget som helst. Igen står man tilbage med en følelse af, at han endnu ikke har fundet sig selv i den røde trøje.

Cristiano Ronaldo – 4

Ronaldos kiksede saksespark i slutningen af 1. halvleg blev symbolet på hans kamp i dag. Han var stort set usynlig i hele kampen, og han blev aldrig rigtig farlig.