Cristiano Ronaldo scorer mod Brighton

United spiste måger til natmad i chancerigt opgør

Manchester United havde chancer til mere, da “De Røde Djævle” tirsdag aften slog Brighton med 2-0.

Manchester United kunne tirsdag aften trække sig som sejrsherrer mod Brighton, som har overrasket stort i den igangværende Premier League-sæson.

Gæsterne fra sydkysten sad på spillet i første halvleg, men efter pausen dominerede Ralf Rangnicks tropper i både spil og chancer.

United kom foran 1-0 efter 51 minutter, da Cristiano Ronaldo kanonerede bolden i mål uden for feltet.

Herefter havde værterne mulighederne for at udbygge føringen yderligere, og både Bruno Fernandes og Cristiano Ronaldo gjorde anledning til fortvivlende miner oven på en række misbrugte chancer.

I de sidste sekunder af kampen lukkede og slukkede Bruno Fernandes festen, da han på en omstilling snød Brightons Roberto Sanchez og sparkede bolden i et tomt mål.

Brighton spillede store dele af anden halvleg i undertal, efter Anthony Elanga trak et rødt kort på udeholdets Lewis Dunk.