Karakterbogen: Solid indsats var nok til at sejre i Andalusien

Der var flere stærke præstationer blandt Manchester United-spillerne , selvom holdet ikke fik foldet sig helt ud mod Real Betis.

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 5

Det var ikke det store, spanieren havde at lave i United-målet. I en enkelt situation kom han til at skabe noget usikkerhed, da han bevægede sig væk fra målstregen. Foruden det stod De Gea en solid kamp.

Aaron Wan-Bissaka (ud 75′) – 6

Højrebacken fik ikke så meget at se til defensivt i sin side. Offensivt var det en typisk Wan-Bissaka-kamp, hvor han skiftevis gjorde noget fremragende og kluntet.

Harry Maguire – 7

Klubkaptajnen leverede en stærk indsats uden kvaler. Han vandt fem ud af syv dueller.

Lisandro Martinez (ud 75′) – 7

Argentineren er eminent i pasningsspillet og var det igen torsdag aften, hvor han med en afleveringspræcision på 93 procent var den mest pasningsstærke spiller på banen. Han var ikke til at ryste.

Tyrell Malacia – 5

Modsat sin backkollega i højresiden havde hollænderen nok at se til. Han kom sjældent i alvorlige problemer, men blev godt udfordret i duelspillet, hvor han kun vandt otte ud af 18.

Fred (ud 60′) – 6

Brasilianeren var den mindst involverede af sine kolleger på midtbanen. Han gjorde ikke det store væsen af sig, men leverede en godkendt indsats.

Casemiro – 7 (Kampens spiller)

Midtbaneprofilen var stærkt involveret i pasningsspillet, hvor han med sine 63 afleveringer havde flest af alle på banen. Også i duelspillet var han dominerende med 11 vundne dueller – også flest af alle. Hans assist til Rashfords mål er også værd at nævne. Det var en flot aflevering.

Facundo Pellistri – 6

Uruguayeren fik omsider sin første start for United. Selvom de røde djævle primært forsøgte sig i venstresiden, hvor Rashford lå, lykkedes Pellistri med at involvere sig i kampen med sine driblinger og i kombinationerne med sine medspillere. En godkendt indsats af den unge kantspiller, som jeg personligt håber på at se mere til i United.

Bruno Fernandes (ud 68′) – 6

Som altid var portugiseren konstant involveret i Uniteds offensive spil. Selvom han ikke blev kampafgørende leverede han alligevel en flot indsats som dirigent på midtbanen.

Marcus Rashford (ud 60′) – 7

Prøv at stoppe ham. Det er næsten en umulig opgave, for han bliver bare ved med at score. Englænderen scorede et fantastisk mål fra distancen torsdag aften.

Wout Weghorst – 3

Hollænderen havde en svær aften, hvor han tabte størstedelen af sine dueller og samtidig havde svært ved at involvere sig i spillet.

INDSKIFTERE:

Jadon Sancho (ind 60′) – 6

Englænderen er ikke udtaget til de kommende landskampe for England, som han gerne vil spille for igen. Han spillede sig dog ikke længere væk torsdag aften, hvor han gjorde et godt indhop med en stor lyst til at udfordre. Skarpheden manglede dog i nogle situationer.

Marcel Sabitzer (ind 60′) – 6

Østrigeren arbejdede som en stille motor på midtbanen, hvor han gjorde sit arbejde flot.

Anthony Elanga (ind 68′) – 6

Kantspilleren havde noget at bevise overfor Ten Hag, som havde valgt Pellistri over svenskeren. Flot indhop af Elanga.

Diogo Dalot (ind 75′) – 6

Kom ind med god energi og en lyst til at bevise sig. Han ønsker tydeligvis ikke at se Wan-Bissaka overtage hans plads på højrebacken.

Victor Lindelöf (ind 75′) – 6

Svenskeren satte næsten ikke en fod forkert og var pasningsstærk.

 

2 kommentarer
  1. Karakter bogen sidder helt skabet.

    Jævne præstationer over hele linjen og det var nok til en snæver sejr.

    Dog var de fine karakterer til indskiftere fortjent men også på en billig baggrund da Betis efter Rashfords kanon havde punkteret kampen og ikke mindst gejsten hos hjemmeholdet.

    GGMU

  2. Den karakterbog er jeg os ganske enig, en kontrolleret indsats af drengene, så endte med af blive en lidt kedelig kamp at se hjemmefra sofaen, men dejligt at se Sabitzer tilbage igen, nu hvor Casemiro er ude med karantæne, også dejligt at se indhoppene fra bænken komme ind og gøre det rigtig godt, så alt i alt godkendt i dag..

    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Maguire: Vi kontrollerede kampen i 2. halvleg

Næste artikel

Ten Hag efter Europa League-avancement: Betis er et godt hold, men vi formåede at slå dem to gange

ANNONCE