Karakterbogen: Tiltrængte 3 point – middelmådig indsats

3 vigtige point der vedholder en spinkel drøm om Champions League næste sæson.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der er decideret ydmygende
2 – Den ringe indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den dårlige indsats, der primært bød på negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

En spiller skal have spillet mindst 20 minutter for at få en karakter.

 

André Onana – 7

Igen en solid optræden fra Onana som er sikker i spillet med fødderne og hænderne. Han er nu oppe på 8 Clean Sheets i Premier League denne sæson.

 

Diogo Dalot – 6

Dalot har vist sig flot frem nærmest hele sæsonen og er utrolig vigtig for United’s opbyggende spil hvor det kommer ham meget naturlig at at træde ind centralt, og fordele boldene. Syntes dog han viser træthedstegn og små udfald defensivt.

 

Raphaël Varane – 5

Fin kamp rent defensivt af Varane men tager til tider let på det i det opbyggende spil når han er på bolden.

 

Johnny Evans (Ud 89) – 6

Igen er Evans meget overbevisende i hans forsvarsspil og danner et godt makkerpar med Varane. Har nogle gange sine udfordringer på bolden og havde et par større boldtab

 

Victor Lindelöf – 6

Efter en svær kamp mod Manchester City sidste weekend, steppede Lindelöf flot op. Selvom han stadig er uvant med ventreback positionen, leverede han i dag en solid præsentation.

 

Kobbie Mainoo (Ud 79) – 5

Ikke Mainoo’s bedste kamp i den røde trøje, som på kort tid har afkastet sig meget store forventninger af sig, til hver kamp. Han pynter stadig meget på United’s midtbane men manglede lidt af sin sædvanlige “Coolness” i dag.

 

Casemiro – 4

Casemiro havde det svært i første halvleg, hvor han stod bag mange boldtab. Han spillede sig op i anden halvleg, men er generelt ikke en spiller i form for tiden.

 

Bruno Fernandes – 6

Fin kamp af Fernandes uden at være prangende. Igen igen, kæmpe løbepensum og mindre “wasteful” end man før har set. Sikker scoring på straffespark, som virker som lang tid siden han fået chancen ved pletten.

 

Alejandro Garnacho (Ud 83) – 8 (kampens spiller)

Stor kamp af Alejandro Garnacho, som altid lignede en trussel. Får ikke selv scoret men fremskynder de 2 straffesparks mål der blev scoret på. Godt at se ham tilbage på højrekanten, hvor han har været klart mest effektiv denne sæson.

 

Marcus Rashford – 6

Sikker scoring på straffespark, og spiller en fin kamp i dag. Han prøver at involvere sig selv og kæmper godt med og uden bold. Til tider en anelse tung på bolden, hvor man savner mere eksplosivitet fra Rashford.

 

Scott McTominay – 5

Middelmådig indsats for skotten, som ikke gjorde meget væsen af sig i dag. Han roterede lidt rundt med Fernandes og lå ofte som 9’er, men udover løbeviljen gjorde han sig ikke bemærket.

 

Erik ten Hag – 5

Everton har massere af plads og får skudt en masse på mål som man har set United’s modstander gøre hele sæsonen. Han vælger den opstilling, hvor man får neutraliseret Everton’s spidskompetencer på standard-situationer, men ikke overbevisende spil på bolden ellers.

 

Indskiftede spillere:

Amrabat (Ind 79) – UB

Antony (ind 83) – UB

Kambwala (ind 89) – UB

Forrige artikel

Onana tilskriver hele holdet æren for god clean sheet-statistik

Næste artikel

Bruno om de sjove pladser: »Vi er nødt til at presse på«

ANNONCE