Karakterbogen: United skuffer slemt på hjemmebane mod Crystal Palace

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Onana – 5

Onana kunne ikke gøre meget ved Joachim Andersens første og eneste mål i kampen idag, ellers var det meget stille for den Camerounske landsholdsmålmand.

Dalot – 5

Dalot spiller fint med, når united kommer op på banens sidste tredjedel, dog uden held i dagens opgør.

Lindelöf (Ud – 87′) – 5

En fin præstation af den svenske midtstopper, men heller ikke meget mere end det. Han skærmer fint af, og kan intet stille op på 1-0 målet.

Varane (Ud – 87′) (MOTM) – 6

Varane var meget på bolden idag og den spiller med flest afleveringer på banen, han spiller med en stor ro igen i dag, Crystal Palace kommer aldrig rigtigt forbi ham og sætter også en rigtig fin tackling ind på Mateta i første halvleg, som sagtens kunne have kostet et mål til.

Amrabat – 3

Amrabat spiller igen venstre back i dag, dog slet ikke som i tirsdags, han virkede sløv når United skulle forsvare og laver flere dumme fejl under opgøret. Han trækker med ind på midtbanen når united har bolden, men det bliver aldrig rigtigt til noget.

Casemiro – 4

Casemiro viser igen i dag, at han ikke har fået den bedste start på sæsonen. Han er lang tid om at slippe bolden, og får sit første gule kort i Premier League sæsonen. Sløj præstation imod Crystal Palace, især efter tirsdagens opgør, hvor han både scorede og lavede assist.

Bruno Fernandes – 5

Vores anfører skaber flere chancer i opgøret på Old Trafford, men som resten af holdet idag, var det mest af alt en sløj præstation. Han er ikke bange for duellerne som vi kender ham, men hans styrker ligger på sidste tredjedel af banen. Han arbejder stenhårdt som altid, og giver ikke op, men han får desværre ikke udfyldt den rolle vi kender ham for.

Mount (Ud – 77′) – 4

Mason Mount kæmper stadig med at komme ordentligt i gang i United trøjen, han forsvinder som kampen skrider frem, og gør ikke det store væsen af ham i dagens opgør.

Pellistri (Ud – 61′) – 4

Af flere årsager er United pressede på højrekanten, og derfor har man genvalgt Pellistri, han kæmper igen idag, men hans arbejdsindsats kan man ikke tage fra ham, han gør hvad han kan men det blev aldrig rigtig til mere end bare tanken.

Højlund – 4

Rasmus bliver aldrig rigtig sat i scene i dag, han prøver, men det bliver aldrig helt som man håber. Han er tæt på, der skete ikke rigtig mere så sæsonens første Premier League mål, må lade sig vente for den unge danske angriber.

Rashford (Ud – 77′) – 4

Rashford har utvivlsomt ikke fået den start på sæsonen, som han havde håbet på, han skaber flere gode aktioner i første halvleg, men slut produktet kommer igen på tale, da han ikke formår at omsætte nogle af de chancer han skaber, og i anden halvleg forsvinder han da også ud, som kampen skrider frem.

Indskiftninger:

Garnacho – (Ind 61′) – 4

Eriksen – (Ind – 77′) – UB 

Martial  – (Ind 77′) – UB

Maguire  – (Ind 87′) – UB

Van de beek – (Ind 88′) – UB

3 kommentarer
 1. Der er ikke nogle fremskridt, ingen stabilitet og snart er tilliden til ETH opbrugt, vores absolutte nøglespillere spiller langt under niveau….at tabe to svære udebanekampe i London mod Tottenham og Arsenal er ingen umiddelbar katastrofe, det kan ske, men at tabe hjemme på Old Trafford mod Brighton og Crystal Palace er en massiv katastrofe, og læg dertil at vi faktisk var ekstremt heldige med at vinde over Wolves og Forest i egen hule så ser det godt nok skidt ud.

  3 sejre og 4 nederlag efter 7 runder, især med programmet taget i betragtning, er ganske enkelt uacceptabelt og ETH har ansvaret i sidste ende.

  Ender vores CL gruppespil med at vi ikke kommer videre til knock out runderne med de hold i gruppen skal ETH fyres, hvis ikke det er sket inden da.

  Personligt har jeg mistet tiltroen til ETH kan tage klubben endnu et skridt frem, som det ser ud nu er vi på vej tilbage igen og det går simpelthen ikke

  Det må være noget galt med taktikken når især Bruno, Rashford, Casemiro ikke præstere bedre, de er jo ikke blevet dårligere spillere i sæson pausen, hvorfor får vi ikke det bedste ud af vores stjerner ..?

  Har ETH tabt omklædningsrummet…?

  Spillerne virker til at være rådvilde, der er ingen plan B at falde tilbage på og det er bekymrende.

  Det gør ondt at se United spille…igen

 2. Nok en tand for høj karakter til Rashford. For nem at læse efterhånden, ligesom Antony. Går til baglinjen eller løber lige direkte ind i feltet, og forsøger at afdrible hele modstanderens hold. Alt for egocentreret, og ligner mest én, som spiller for sig selv, og ikke holdet. Flere indlæg til feltet, udenfra feltet. Kæmpe skuffelse i denne sæson. Nu må andre have chancen på den plads..

 3. Generelt en sørgelig klub efterhånden.!!
  ETH magter ikke det job, og det har jeg skrevet før.
  Antony taget til nåde på trods af anklager, men 550 mill. smider man jo heller ikke bort.?
  Greenwood blev fjernet på tilsvarende anklager, men nok ikke så mange penge på spil?
  Alle de såkaldte ‘stjerner’ svigter, men de er jo IKKE bedre.
  Eriksen skulle være blevet i brentford så var han måske mere sikker på en startplads.
  En klub i forfald endnu engang.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstilling: Amrabat, Højlund og Pellistri igen med fra start

Næste artikel

Mount: Vi er nødt til at vinde de her kampe

ANNONCE