Mount: Vi er nødt til at vinde de her kampe

Manchester United taber deres anden kamp på Old Trafford, i denne sæson, til Crystal Palace, som vi tidligere på ugen slog 3-0. Nederlaget er også Uniteds fjerde på bare syv Premier League-kampe. Mason Mount har efter kampen udtalt sig til MUTV.

Danske Joachim Andersen scorede det afgørende mål til 1-0 i første halvleg, hvorefter United kunne bruge hele anden halvleg på at jagte et respektabelt resultat imod Crystal Palace. Desværre blev det aldrig til mere end et par løse chancer, og United blev aldrig rigtigt farlige. En kamp som United kan, skal og må vinde på hjemmebane, hvis vi på nogen måde skal forventes at spille med om de europæiske pladser.

Svær start

En af de spillere, som var med fra start var Mason Mount. Mount har efter kampen udtalt sig til MUTV om netop dette; at United SKAL vinde kampe som disse.

– Vi ved, at vi er nødt til at vinde de her kampe, specielt på hjemmebane. Det har været en svær start.

Mount tilføjer, at kampen i dag, også er et udtryk for den udfordring truppen står overfor.

– Vi er nødt til at se på de områder, som vi er nødt til at forbedre os på, og vi er nødt til at forbedre os fordi vi vil vinde.

Mount spillede 77 minutter og havde, ligesom resten af holdet, svært ved at komme frem til det store. Dog bragte Mount noget energi og dynamik til midtbanen, men desværre uden slutprodukt i dag.

– Når man kommer bagud 1-0, så vil det altid være svært at komme tilbage i kampen. Vi prøvede at skabe noget, vi havde et par chancer, men det var ikke nok.

Mount havde dog en chance, da Diogo Dalot slog en bold ind i feltet, men desværre for United og Mount, så ramte bolden Mounts skulder og gik over mål.

– Diogo lagde ind god bold ind, og jeg prøvede bare at snitte den videre, og så rammer den min skulder. Hvis jeg scorer den, så er vi tilbage i kampen og jagter et sejrsmål. Det er marginaler og det går bare ikke vores vej for tiden.

Med nederlaget har United nu tabt fire ud af de syv første Premier League kampe. Det er Uniteds værste sæsonstart i 34 år. United møder næste gang Galatasaray i Champions League, tirsdag hjemme på Old Trafford, og derefter Brentford på hjemmebane næste lørdag.

Forrige artikel

Karakterbogen: United skuffer slemt på hjemmebane mod Crystal Palace

Næste artikel

Erik ten Hag: Gode positioner og dårlige beslutninger

ANNONCE