Karakterbogen: United vandt trods sløje præstationer over hele linjen

På nærmest magisk vis formåede Manchester United at tage alle tre point på Elland Road. Læs karaktergivningen herunder.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 6 (Kampens spiller)

David de Gea gør, hvad han skal i dag og holder buret rent. Når det er sagt, kunne det godt være gået anderledes, da spanieren blandt andet spiller bolden lige ud til en Leeds-spiller og giver Leeds en farlig omstilling. 

Diogo Dalot – 5

En kamp på det jævne af Dalot. Portugiserens riv på overlæggeren trækker op.

Harry Maguire – 3

Harry Maguire har været kendt som en dygtig spiller til at føre spillet op, men det var han ikke i dag. Smider adskillige bolde væk helt uprovokeret. Defensivt så det dog acceptabelt ud.

Luke Shaw – 5

Laver en flot assist, da Marcus Rashford scorer til 1-0. Shaw var dog heller ikke imponerende fra sin position som centerback, hvor han blandt andet taber bolden på et farligt sted i starten af anden halvleg og generelt har svært ved at finde gode løsninger op i banen. Får dog lukket fint af defensivt.

Tyrell Malacia – 4 (Ud 61’)

Malacia er tæt på at koste et mål, da han ikke får clearet bolden godt nok med hovedet i første halvleg. Derudover får han lukket fint af og er aggressiv som altid. 

Marcel Sabitzer – 4

Konstellationen Sabitzer-Fred er ikke nogen fryd for øjet, og jeg anerkender, at det er svære omstændigheder, østrigeren kommer ind under. I bund og grund var Sabitzer meget usynlig i dag, men han finder Shaw på flot vis, da Fred nægter at gøre det ved 1-0-målet.

Fred – 2

Fred imponerede ikke i dag – måske på grund af sit tidlige og klodsede gule kort, der i øvrigt også trækker ned. Det gjorde yderligere, at han måtte trække sig lidt mere i tacklingerne, og hvad kan brasilianeren så? Bidrager hverken defensivt eller offensivt til Uniteds spil, da han og Sabitzer bliver løbet over ende i store dele af kampen.

Jadon Sancho – 4 (Ud 61’)

Sancho har egentligt et par fine aktioner i starten af kampen, men det blev ved det. Han lider under, at United ikke får flyttet spillet op på Leeds’ banehalvdel.

Bruno Fernandes – 4

Fernandes var også meget usynlig i dag i offensiven og brændte en stor chance i slutningen af anden halvleg, hvor Meslier kommer flot ned. 

Rashford – 6

Egentlig var Rashford også meget fraværende i dag og sjuskede i et par farlige situationer. Alligevel fornægter klasse sig ikke, og det viste sig, da Rashford pandede bolden i mål til 1-0.

Wout Weghorst – 4

Weghorst får assisten, da Garnacho scorer til 2-0, da han får dirigeret bolden videre med sine lange lemmer. Fik en lidt speciel rolle som 10’er i anden halvleg, og jeg synes egentlig, han løste den fint med de redskaber, han har.

Indskiftere:

Lisandro Martinez (Ind 61’) – 6

United bøvlede med at få sat spillet nede bagfra i dag, og Martinez kom med nogle bedre løsninger i forhold til Maguire og Shaw, som var dårlige i den del af spillet i dag.

Alejandro Garnacho (Ind 61′) – 6

Garnacho var livlig, da han blev skiftet ind og viser, hvilken fremragende fodboldspiller han er, da han sprintede fra alt og alle og gjorde det til 2-0.

Wan Bissaka (Ind 73’)Udenfor bedømmelse

Elanga (Ind 91’)Udenfor bedømmelse

3 kommentarer

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Highlights: Kyniske Rashford og Garnacho reddede dagen

Næste artikel

Maguire: Jeg sætter altid holdet før mig selv

ANNONCE