Maguire: Jeg sætter altid holdet før mig selv

Harry Maguire var tidligere i dag tilbage i startopstillingen, da Manchester United vandt 2-0 over Leeds United. Og selvom anføreren ikke normalt er førstvalg, vil han altid sætte holdet før sig selv.

Harry Maguire var tilbage i startopstillingen, da United tidligere i dag slog Leeds United 2-0 på Elland Road. Den engelske forsvarsspiller var glad for at være tilbage på holdet. Men for Maguire, vil holdet altid komme først.

– At vinde er det vigtigste. Jeg vil altid sætte holdet før mig selv. Det handler ikke om mig, det handler om holdet og om, at klubben har succes. Det er klart, at jeg gerne vil være en stor del af det. Det eneste, du kan gøre, er at træne godt og sørge for, at du er klar, når chancen kommer, fortæller United-anføreren.

Maguire fortæller også, at han vil blive ved med at kæmpe hårdt, så han er klar, når muligheden for en startposition kommer igen.

– Der er mange spillere i truppen, som ikke spiller i øjeblikket. Der er fire komfortable internationale midterforsvarere i denne klub, og der vil altid være to utilfredse. Jeg vil blive ved med at kæmpe og arbejde hårdt for at være klar til at spille, når jeg bliver bedt om det, lyder det afslutningsvist fra Harry Maguire.

1 kommentar
  1. Jeg har den største medlidenhed med Club Captain Maguire, jeg vil så gerne se ham lykkes på banen fordi han er yderst sympatisk og et roligt gemyt.

    Men jeg må bare se i øjnene at bare ikke er god til det hold United er ved at skabe, desværre.

    Han er en god center back til f.eks Leicester hvor han kom fra og har stadig 3-4 gode sæsoner i sig i Premier League, men han skal ikke sidde på bænken hos United, han skal spille.

    Maguire skal selvfølgelig sælges til sommer.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: United vandt trods sløje præstationer over hele linjen

Næste artikel

Erik ten Hag om Rashford: En af de bedste angribere i Europa

ANNONCE