5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

Martin Dúbravka – 5

Tillykke til den tidligere Esbjerg-målmand med debuten for Manchester United. Den bød på to indelukkede mål, han ikke kunne gøre noget ved, samt blandet succes i spillet med fødderne. Så ender man på et 5-tal i vores karaktergivning.

Diogo Dalot – 5

Spillede en okay kamp. Scorede et selvmål. Dog svært at klandre ham for dét mål.

Harry Maguire – 6

Havde en enkelt sekvens, hvor han lagde en horribel aflevering frem i banen, men ellers løste kaptajnen sin rolle fint. Tæt på scoring til 3-2.

Victor Lindelöf – 6

Mindre iøjnefaldende end sin makker i forsvaret, men det gør heller ikke noget. Bestået indsats af svenskeren.

Tyrell Malacia – 7

Indgik i et flot samarbejde med Marcus Rashford på venstresiden og var dygtig i (gen-)presset. Bestemt en af hollænderens bedre kampe i United-trøjen.

Fred – 5

Har en stor andel i, at Uniteds pres fungerede godt i første halvleg. Har så også en stor andel i, at United aldrig skabte noget på bolden. God idé, at Ten Hag byttede ham med Eriksen i anden halvleg. Men det kommer vi til.

Scott McTominay – 7

Havde det ikke været for hans sidste halve time var han ikke kommet i nærheden af et 7-tal. Men hans boldomgang blev betydeligt bedre, og iveren i hans 4-2-mål til sidst beskriver, hvilket arbejdsraseri han stod for hele kampen igennem.

Donny van de Beek – 3

Jeg ville virkelig gerne være konstruktiv i bedømmelsen af Van de Beek, men Ten Hag må virkelig se noget til træning, vi ikke ser. For til kampe er han et menneskeligt spøgelse. Vidste du, at Dúbravka i buret havde flere afleveringer end ham i første halvleg?

Bruno Fernandes – 7

Dårlig første halvleg, men fik så sandelig spillet sig op i anden. Lavede lynhurtigt en flot assist til Martial, og stod selv for 3-2-målet, der velsagtens er hans. Er gode legekammerater med Eriksen, Garnacho, Rashford og Martial. Tag det med til Craven Cottage i weekenden.

Marcus Rashford – 7

Ikke alt lykkedes i Rashfords bestræbelser, men han truede altid sin mand og fik scoret et henrivende mål til 2-2. Jeg kan godt lide, at Ten Hag kræver, at hans kanter udfordrer deres direkte modstander.

Anthony Martial – 6

Uden for alvor at være god, viste han, at han passer langt bedre til dén 9’er-rolle end en vis anden. Scorede et mål og blev lynhurtigt taget ud derefter. Ten Hag vil nok gerne se ham igen mod Fulham.

Indskiftere

Christian Eriksen – 8

Egentlig synes jeg, vores danske landsholdsmaestro fortjener kritik for sine seneste kampe, men hans indhop i dag var sublimt. Skabte Rashfords mål og har en stor ære af, at spillet flød fantastisk i anden halvleg.

Alejandro Garnacho – 8 (kampens spiller)

Ingen fejlafleveringer. To skabte chancer. To flotte assists. Under en halv time på banen. Var konstant udfordrende og truende, apropos dét med at udfordre sin modstander. Hvis de begynder at synge “Viva Garnachoooo” på Stretford End til næste hjemmekamp, forstår jeg hvorfor.