Karakterer: Angrebsduo og De Gea bedst

Flotte præstationer af Anthony Martial, Marcus Rashford og David de Gea trak gennemsnittet op hos et ellers halvsløjt United-hold, der vandt 2-0 mod Crystal Palace.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv

5 – Den middelmådige indsats

6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ

7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David de Gea – 8 (Kampens spiller)
Lavede en fremragende redning på Milivojevic’ frispark i første halvlegs slutfase, lavede en trademark De Gea-fodparade mod Wilfried Zaha og tog alting derimellem. Ikke meget, man kan sætte en finger på fra hans side af, og spillede muligvis sin bedste kamp i sæsonen.

Aaron Wan-Bissaka – 5
Klassisk Wan-Bissaka-præstation, hvor han for det meste fik holdt den direkte modstander fra fadet, men hvor hans offensive aktioner var under middel. Sidstnævnte fint eksemplificeret ved at han fik et gult kort, da han forsøgte sig med en dribletur i Palaces felt, som endte i en fejlet glidende tackling.

Victor Lindelöf – 5
Var ved at koste fælt, da han gav bolden til Jordan Ayew, som dog brændte sin chance. Dog fik han stoppet Wilfried Zaha på fin vis, når han var i dueller med ham. Et fint bevis på en middelpræstation.

Harry Maguire – 7
Havde et par store chancer på hjørnespark, hvor man godt kunne tænke sig, at minimum et enkelt af dem ramte målet, men udover det viste han god fight og fin ro i bagkæden.

Timothy Fosu-Mensah – 6
Det kan ikke være nemt at komme ind på et sammenspillet hold på en lidt uvant position efter ikke at have spillet førsteholdsfodbold i over et år. Men det klarede Fosu-Mensah fint. Der var et par tekniske svipsere, men hollænderen kan bestemt være sin indsats bekendt.

Scott McTominay – 5
Var god, når der skulle ryddes op på midtbanen, men i boldomgangen var han alt for langsom i spillet og brugte konsekvent en berøring eller to for meget. McTominay virker mere som en spiller, der er lavet til kampene mod de større hold, og er heller ikke en udpræget 6’er.

Paul Pogba – 5
Det klædte ham, når han kom længere frem på banen, men ligesom McTominay havde han en tendens til at være for langsom på bolden. Den dynamiske Pogba er den bedste Pogba, og ikke den statiske version – tværtimod.

Bruno Fernandes – 6
Det var egentlig ikke meget, der lykkedes for portugiseren, men alligevel lavede han et par flotte hjørnespark, der velsagtens kunne have fortjent en assist eller to, samtidig med at han var kreatøren bag Rashfords scoring til 1-0 og en del af Martials mål.

Mason Greenwood – 5
Teenagesensationen havde en dårlig første halvleg, hvor han måske var en smule medtaget af Oriol Romeus tackling fra i mandags, hvor skarpheden og friskheden ikke helt var den samme. Anden halvleg startede dog bedre, hvor han tog mere initiativ og var mere livlig, inden han blev taget ud.

Marcus Rashford – 8
Ligesom Greenwood var Rashford heller ikke ligeså skarp, men alligevel fik han rådet bod på det i første halvlegs tillægstid, hvor han scorede et fremragende mål og lavede en flot, flot assist til Anthony Martial. Ikke alt lykkedes for ham, men et flot mål og en flot assist trækker ham op på et 8-tal.

Anthony Martial – 8
Omend det ikke var alt, der lykkedes for ham i dag, var han den mest bevægelige og kreative i Uniteds offensiv. Var tæt på at lave en fremragende assist til Mason Greenwood i første halvleg og scorede selv på kynisk vis. Franskmanden er i fremragende form.

Indskiftere:

Nemanja Matic – 7:
Med et trylleslag blev United mere rolige på bolden og så mere komfortable ud, da han kom ind. Serberens rutine og presence på midtbanen kan simpelthen ikke undervurderes. Bør være selvskrevet til Chelsea-kampen på søndag.

Jesse Lingard – 5:
Kom ind og viste fin energi. Dog aldrig i nærheden af at være farlig.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United sejrede i hård fight på Selhurst Park

Næste artikel

Målmager Rashford: Vi skulle arbejde dobbelt så hårdt

ANNONCE