Karakterer: Få over middel

Manchester United leverede en rædderlig præstation, da de tabte 0-2 mod Watford. Det afspejler sig også i karaktererne, og dem kan du læse herunder.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 – Den middelmådige indsats – Dog mere negativ end positiv

5 – Den middelmådige indsats

6 – Den middelmådige indsats – Dog mere positiv end negativ

7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David de Gea – 2
Havde ikke det store at lave, men når han så havde, fejlede han på det skammeligste. Hjerteskærende at se, hvor meget han er faldet i niveau i de seneste par år. Spørgsmålet er, om Dean Henderson allerede bør overtage fra næste sæson.

Aaron Wan-Bissaka – 5
Spillede en fornem første halvleg, men blev kampafgørende på den dårlige måde, da han begik straffesparket, der førte til 2-0-målet.

Harry Maguire – 5
Det er formentlig aldrig helt behageligt at spille mod Troy Deeney, som er en af de mest fysisk spillende angribere i Premier League, men Maguire klarede det fint. Skulle måske have scoret i anden halvleg.

Victor Lindelöf – 4
Havde det meget svært i de fysiske dueller, og når Sarr og Deulofeu løb i fuld fart ind i feltet, men positionerede sig flot.

Luke Shaw – 5
Dækkede fint op for Watfords hurtige kantspillere – hvad enten det var Gerard Deulofeu eller Ismaila Sarr. Var derudover også god i det generelle defensive spil, men bidrog slet ikke offensivt.

Fred – 6
Ser mere og mere tilpas ud på den defensive midtbane, hvor han ræsede rundt i høj fart og gjorde livet mere end svært for Capoue, Hughes og Doucouré på Watfords midtbane. Manglede lige det sidste, når han var på bolden.

Scott McTominay – 5
Scott McTominay har leveret mange flotte præstationer i år, men dagens præstation var ikke en af dem. Løber flot og tager stort ansvar, men var heller ikke rigtigt god.

Jesse Lingard – 3
Det er det derimod på den offensive midtbane. Lingard er dygtig i det defensive positioneringsspil og er en vigtig brik i presspillet, men han er simplethen helt usynlig, når United har bolden. Da han så faktisk fik muligheden for at score – via friløberen efter en halv time – missede han på det skammeligste. Man ønsker sig simpelthen mere fra sin 10’er. 

Marcus Rashford – 4
Virkede meget opsat på at få vist noget, specielt med midterforsvareren Adrian Mariappa sat ud på backen overfor ham. Dog var de små marginaler ikke med englænderen, og de gode intentioner blev aldrig til det store.

Daniel James – 3
Så en smule ukomfortabel ud på højrekanten. Man kunne undre sig over, hvorfor Solskjær ikke vælger at starte med Mason Greenwood i stedet for, når der ikke er den store plads at gøre med i stedet for.

Anthony Martial – 6 (Kampens spiller)
Utvivlsomt Uniteds bedste offensive spiller. Var rigtig god for bolden, og blev kun bedre af, at Pogba kom ind. Dog blev han aldrig rigtigt farlig, men det er bestemt ikke hans skyld, at han ikke fik en assist eller to.

Paul Pogba – 6
Måske dagens positive historie. Fik ikke mere end små 30 minutter, men viste mere gejst end man kunne have frygtet, og viste også, at han har langt mere kvalitet end de andre 10’er-kandidater. Nogle af de kombinationer, afleveringer og afslutninger ser man bare ikke fra nogen andre i United-trøjen.

Mason Greenwood – 4
Fik ikke gjort nogen forskel, da han fik 30 minutter på toppen. Man bør vel lige så stille at kunne forvente, at supertalentet tager noget mere ansvar, på trods af hans unge alder. Men det var ikke tilfældet i dag. Brændte en halvstor chance i slutfasen.

Juan Mata – UB

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Ligaens bundhold udspillede United

Næste artikel

Maguire: Vi var for sløsede

ANNONCE