Karakterer: Ikke meget positivt i første kamp efter landsholdspausen.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

André Onana – 5

Der er ikke meget, Onana kan gøre ved de tre mål, som bliver scoret i dag, så det er svært at sætte en finger på, hvad vores målmand skulle have gjort anderledes i løbet af kampen. Han har dog nogle fine indgreb og redninger til sidst i kampen, som trækker lidt op og sørger for, at det ikke bliver decideret pinligt for Manchester United i dag.

Diogo Dalot – 4

Dalot ser ikke specielt godt ud ved det første mål. Han er i feltet, men er langt fra Wellbeck og får ikke rigtig lagt pres på ham, så han kan afslutte i fred. Det mål sætter ligesom Brighton i gang, og Manchester United kommer ikke rigtig tilbage efter det. Dalot har nogle gode offensive aktioner, og det er nok også der, han er bedst, men der kommer ikke rigtig noget slutprodukt fra hans holdkammerater.

Lisandro Martinez (ud 85) – 3

Martinez var sidste år en fanfavorit og en af de bedste centerbacks i Premier League. Siden hans skade har han været en skygge af sig selv, og i dag var ingen undtagelse. Ved det første mål får han ikke blokeret indlægget, og ved det andet mål bliver han snydt af skudfinten, så kampen nærmest lukkes kort inden halvleg.

Victor Lindelöf – 4

Lindelöf er ikke meget bedre end Martinez i dag, men han får en lidt højere karakter, da han ikke laver så tydelige fejl. Dog bidrager han heller ikke rigtig offensivt.

Reguilon – 6

Vores nye venstreback kommer rigtig godt fra start. Reguilon spiller godt sammen med Rashford og går fint i spil med resten af holdet. Det er ikke nemt at se, at han lige er kommet til klubben på en lejeaftale, for der bliver kæmpet og bidraget med masser af offensivt spil. Hvis resten af United havde været på hans niveau, var resultatet nok blevet helt anderledes, og han havde nok fået en assist.

Casemiro (ud 64) – 3

Jeg var meget i tvivl om, hvorvidt Casemiro skulle have 3 eller 2 i dag. Man ser ham næsten ikke i dag, og man glæder sig til Mainoo og Amrabat er klar, for hans præstationer i indeværende sæson burde kvitteres med en tur på bænken.

McTominay (ud 85) – 4

Der er ikke meget, der lykkes for McTominay. Han får aldrig styr på midtbanen sammen med resten af holdet, og der er heller ikke mange bolderobringer, som kan starte farlige omstillinger eller nogen af alle de mål, han laver for Scotland.

Christian Eriksen – 6

Danskeren lykkes med flere gode aktioner i dag, men når slutproduktet fra Rashford og Højlund ikke er der i dag, er det svært at lykkes. Eriksen er ikke selv kampafgørende i dag, men indtrykket er, at han…

Bruno Fernandes – 4

Bruno skal svinge taktstokken, og det lykkes ham ikke med i dag. Brighton bliver sat under pres de første 15 minutter, og det er blandt andet på grund af Brunos gode afleveringer, men desværre bliver det ikke rigtig til noget. Som anfører forventer man også, at han går forrest, og han skal være den, der får United i gang, når det er svært.

Marcus Rashford – 6 (MOTM)

Rashford starter som lyn og torden ude på venstrekanten, hvor Manchester United-fans har længtes efter at se ham, efter han har været vikar som frontangriber. Rashford sætter Brighton voldsomt under pres og kommer frem til flere afslutninger og bryder godt igennem Brightons forsvar og får lagt op til det mål, som Højlund scorer, men som desværre bliver underkendt af VAR.

Rasmus Højlund (ud 64) – 5

Det er ikke nemt at gå ind og være angriber i United. Højlund kæmper i dag, men bliver ikke rigtig sat i scene af sine holdkammerater, og den ene halve chance, han får, lykkes han med at få over stregen. Højlund skal lære sine holdkammerater bedre at kende og få sin kampfitness op, så skal målene nok komme.

Indskiftninger:

Martial (Ind 64) – 5

Kommer ind i en kamp, hvor intet rigtig fungerer for Manchester United, og der gør Martial hverken til eller fra i dag.

Hannibal Mejbri (Ind 64) – 5

Hvor er det dog befriende nogen gange at få en akademispiller ind i en kamp. Kampen er tabt, men det stopper ikke Hannibal fra at kæmpe for trøjen, og ikke alt går lige godt, men han får dog scoret et rigtig flot mål, som han godt kan være stolt af.

Garnacho A. (Ind 85) – UB

Wan-Bissaka A. (Ind 85) – UB

Pellistri F. (Ind 85) – UB

Forrige artikel

Erik ten Hag: Det var et stort tilbageslag

Næste artikel

Resumé: Krisen lurer lige rundt om hjørnet.

ANNONCE