Resumé: Krisen lurer lige rundt om hjørnet.

Manchester United fandt sig selv i en uventet udfordring, da de stødte på Brighton på Old Trafford. Det blev en skuffende aften for de røde djævle, der led deres første hjemmenederlag i 13 måneder.

United’s præstation på banen efterlod meget at ønske, især i anden halvleg. De startede kampen stærkt med intens pres i de første 10 minutter og skabte nogle chancer, men kunne ikke opretholde tempoet og niveauet efter at have lukket et mål ind.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Wingeren Jadon Sancho er ude af holdet, og manager Erik ten Hag har kæmpet med at finde den rette sammensætning af spillere. Den nytilkomne Rasmus Hojlund blev udskiftet i løbet af kampen, hvilket skabte utilfredshed blandt fansene.

Marcus Rashford viste sig som en af de få lyspunkter for United med nogle farlige driblinger og udfordringer. Hannibal Mejbri scorede sit første mål for klubben og gav lidt håb, men Brighton forsvarede deres føring.

Brighton, der er i en opbygningsfase under Roberto De Zerbi, udnyttede deres chancer og straffede United’s forsvar. Denne sejr markerer deres fjerde på stribe Premier League-sejr over United, og det var en aften, som de røde djævle gerne vil glemme.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Det er klart, at Ten Hag og hans hold har udfordringer at håndtere, og de skal hurtigt finde løsninger for at vende resultaterne.

For nuværende bør fansene holde fast og håbe på en bedre præstation i de kommende kampe, mens manageren fortsætter med at finpudse holdet.

2 kommentarer
 1. Krisen lurer ikke, den er et faktum….

  Finpudsning foregår i pre-season og når Premier League sparkes igang skal man være klar, så kommer der selvfølgelig kampskarphed osv når bolden ruller for alvor.

  Men præstationerne har været langt under hvad vi med rette kunne forvente efter sidste sæson, alle United fans forventede fremskridt på langt de fleste parametre og at det næste skridt mod fordums storhed skulle tages I denne sæson.

  Manchester United på en 12-14 plads efter 5 runder…???

  Jeg kan ikke se en tydelig spillestil, det ser rodet ud, vores bærende spillere er ude af form, ihvertfald tilsyneladende når de spiller for United, det er virkeligt bekymrende at se på.

  ETH famler i blinde i min optik, truppen er i kaos, Antony og Sancho er ude det samme med Greenwood som er blevet modtaget som en frelser i Spanien.

  I ingen af de fem første kampe har vi formået at dominere kampene, vi har halset efter modstanderen, så kan ETH snakke herfra til juleaften om manglende held og dårlige dommerpræstationer, vi spiller pivringe og uden tro på tingene, hvem har ansvaret…?

  Desværre ligner United en flok forkælede mange millionærer der ikke orker at kæmpe for klubben, trøjen og logoet…de hæver den store løncheck hver måned uanset hvad, hvor er sulten, viljen og især energien blevet af..

  Jeg så fare signaler efter Spurs kampen og de er blevet forstærket markant nu, hvis ikke spillerne oppe sig mod Bayern og levere en mandfolkeindsats mod et hold der er væsentligt stærkere end Brighton bør ETHs position være til debat.

  Det er nu engang nemmere at skifte manager end spillertruppen, selvom spillerene har et kæmpe ansvar for at levere, det virker desværre på mig som om ETH har mistet spillernes respekt og troen på den vej som ETH står for er den rigtige…det vil hurtigt vise sig om jeg har ret i den fornemmelse.

 2. Alle roser ETH for at smide CR7 ud, og for at være hård i filten osv osv. Mit spørgsmål til alle jer er hjælper det ?

  I øvrigt en hel anden ting så ja CR7 skulle nok væk men synes ikke et kæmpe ikon skulle forlade vores klub på den måde uanset holdninger for og imod CR7 synes ganske enklet det er trist. Og han lavede jo altid mål uanset set hvad og det har vi da brug, en god målmand havde vi også, vinder af Golden Glove men nej ham kunne vi ikke bruge mere ETH.

Skriv et svar
Forrige artikel

Karakterer: Ikke meget positivt i første kamp efter landsholdspausen.

Næste artikel

BLOG: Historien gentager sig

ANNONCE